-
جایگزینی هیدر فلش
با سلام و تشکر از تک تک عزیزان و مدیران تیم که بدون هیچ دریغی پاسخگوی مشکلات کاربران هستند.دو تا سوال داشتم
اول: میخوام تو هیدر سایتم(بالای سایتم) هیدر ساخته شده خودم که از فلش ساختم را قرار بدهم لطفا" کد مربوطه را ارسال کنید و دقیقا" بفرمایید که این کد را باید در کجا کد html قرار بدهم و آدرس فلش خود را که آپلود کردم را نیز در کجای این قرار دهم.
دوم اگر خواستم فایلهای فلش را در قسمت مطالب منتخب یا در قسمت مطالب صفحه اصلی قرار دهم چگونه باید وارد کنم
از شما مدیر عزیز خواهشمندم که بصورت کامل و واضح پاسخ داده شود تا بتونم مشکلم را حل کنم قالب انتخابی من قالبrhuk_mikyway است
با تشکر از شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2009 04:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : جایگزینی هیدر فلش
سلام...
قرار دادن دقیق در هدر قالب شما نیاز مند داشتن قالب شما می باشد...
در ضمن برای قرار دادن فلش میتونید از کد زیر استفاده کنید
کد:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="646" height="400">
<param name=movie value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name=quality value=high><param name="BGCOLOR" value="A9A996">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] quality=high pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="646" height="400" bgcolor="A9A996">
</embed>
</object>
width="646" height="400" ارتفاع و طول فلش
آدرس فایل فلش
کد:
www.domainname.com/flashname.swf
** هایپرلینک اصلاح شد
** کد ویرایش شد
-
-
سلام و ممنون از پاسخگویی شما.ولی نفرمودید که این کد را دقیقا" در کجا ویرایش کنم
این سایت من است
** هایپرلینک اصلاح شد
-
-
سلام
[quote author=bijan_darvishi link=topic=23295.msg121609#msg121609 date=1262276554]
اگر خواستم فایلهای فلش را در قسمت مطالب منتخب یا در قسمت مطالب صفحه اصلی قرار دهم چگونه باید وارد کنم
[/quote]
لطفاً ابتدا جستجو فرمایید.
شما میتوانید با استفاده از پلاگین all video تصاویر و مالتی مدیا در مطالب خود به نمایش بگذارید و با نوشتن یک خط تگ در متن و آپلود فایل در پوشه مربوطه. (استفاده از این پلاگین سادهترین کار ممکن بمنظور سوال دوم شما هست)
زمستانتان سپید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)