کد:
/>','در پنجره جدید','[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], ['','درون برنامه','index2.php?option=com_admin&task=preview',null,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], ['','درون برنامه همراه موقعیت ها','index2.php?option=com_admin&task=preview2',null,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], ], ['', 'آمار', null, null, 'آمار تارنما', ['', 'متن جستجو شده', 'index2.php?option=com_statistics&task=searches', null, 'متن جستجو شده'] ], ['','مدیریت قالب ها',null,null,'تغییر قالب تارنما', ['','قالب های بخش کاربری','index2.php?option=com_templates',null,'تغییر قالب تارنما'], ['','قالب های بخش مدیریت','index2.php?option=com_templates&client=admin',null,'تغییر ظاهر بخش مدیریت'], ['','موقعیت ماژول ها','index2.php?option=com_templates&task=positions',null,'مدیریت موقعیت ماژول ها در قالب سایت'] ], ['','سطل بازیافت','index2.php?option=com_trash',null,'اداره سطل بازیافت'], ['','مدیریت کاربران','index2.php?option=com_users&task=view',null,'مدیریت کاربران سایت'], ], _cmSplit, [null,'منو',null,null,'مدیریت محتوا', ['','مدیریت منو ها','index2.php?option=com_menumanager',null,'مدیریت منو ها'], _cmSplit, ['','سایر منو ها','index2.php?option=com_menus&menutype=سایر منو ها',null,''], ['','منوی اصلی','index2.php?option=com_menus&menutype=منوی اصلی',null,''], ['','منوی بالا','index2.php?option=com_menus&menutype=منوی بالا',null,''], ['','منوی کاربری','index2.php?option=com_menus&menutype=منوی کاربری',null,''], ], _cmSplit, [null,'محتوا',null,null,'مدیریت محتوا', ['','تمامی محتوا ها','index2.php?option=com_content&sectionid=0',null,'مدیریت تمامی محتوا ها'], ['','مدیریت محتوای استاتیک','index2.php?option=com_typedcontent',null,'مدیریت محتوای استاتیک'], _cmSplit, ['','مدیریت بخش ها','index2.php?
آقا کمکم کنید من که مامبو رو آپلود و نصب میکنم به جای منو های بالای مدیریت اینا رو میده . حالا خیلی زیاده من یکمیشو گذاشتم :'( :'( :'( :'( :'( :'(
علاقه مندی ها (Bookmarks)