سلام امیدوارم حالتون خوب باشه!
یه سوال داشتم
اینکه چجوری می تونم از محتویات سایتم بک آپ بگیرم؟
فکر کنم خیلی سوال تکراری باشه اما اگه جواب بدید ممنون می شم

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه!
یه سوال داشتم
اینکه چجوری می تونم از محتویات سایتم بک آپ بگیرم؟
فکر کنم خیلی سوال تکراری باشه اما اگه جواب بدید ممنون می شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام....
کنترل پنل سایتتون چیه؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که از Cpanel بهرهمند بودید که متن بالا کمک حال شماست.
در صورتی که سیستم پانل شما سیستم دیگری است ابتدا نام ببرید تا دوستان دقیقتر کمک کنند.
اما در کل شما میتوانید با زیپ کردن کلیه فایلها و تهیه بکاپ دستی از phpmyadmin به مقصود خود برسید.
در اینصورت از آموزش زیر استفاده نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تهیه پشتیبان به هیچ وجه استفاده از کامپوننتها پیشنهاد نمیشود. اما یک راه هست و شاید نیاز شما را برطرف کند. اما پیشنهاد نمیشود.
زمستانتان سپید
سلام...
راه آخر رو میتونم بپرسم چیه؟.....؟
یکسری کامپوننت هستند که میتونید در محیط مدیریت جوملا با استفاده از آنها از دیتابیس (و برخی، فایلها نیز) بکاپ تهیه کنید. برخی از این کامپوننتها به شکل خودکار عمل میکنن و یا امکانات دیگری دارند.
اما در کل استفاده از این ملحقات پیشنهاد نمیشه. چرا که از لحاظ امنیتی مشکلاتی را بوجود میآورند.
زمستنتان سپید
سلام من از ویندوز پلسک استفاده می کنم
ممنون
سلام
این آموزش رو ببینید :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این ویدئویی که معرفی کردید یه خورده فرق داره با پلسکی که من باهاش کار می کنم
مثلا این در ابتدا می ره قسمت FTP account properties رو پر می کنه که من هم همین کار رو انجام دادم.البته اسمش فرق می کرد مال من.(personal FTP repository
بعد این می ره تو قسمت create backup که اونجا یه سری چیزا مثل back up method رو انتخاب می کنه و دوباره مشخصات FTP رو پر می منه که مال من اصلا این ها رو نداره.این قسمت رو در پلسک خودم عکسش رو می زارم و لطفا بهم بگید که تو این قسمت چه کاری باید انجام بدم!
چند تا سوال داشتم راجع به back up:کد:http://uploadpic.org/showpic-39366/pic.jpg
حتما باید تنظیمات back up رو انجام بدیم تا از محتویات سایتمون back up گرفته بشه؟ یعنی نمی شه کنترل پنل خود به خود back up بگیره؟چون قسمت back up manager من 3 تا tab داره
server repository- personal FTP repository- current back up tasks
تو قسمت server repository چند تا فایل با پسوند XML هست که نوشته 7 backups total, size: 94.4 mb
نمی دونم اینا چی هستن و چجوری create شدن چون من تاحالا back up نگرفتم از سایتم!
عکسشو در زیر می زارم(قسمت back up manager
در قسمت back up یک فولدری وجود داره به اسم data base back up repositoryکد:http://uploadpic.org/showpic-39369/pic2.jpg
در مورد این فایل می شه توضیح بدید؟ آیا روش دیگر back up گرفتن هست از طریق DB?
ابنکه تو ابن وبدئو مشخصات FTP رو وارد کرد یعنی فایل back up ما در قسمت FTP ذخیره می شه؟ کلا وقتی back up گرفته می شه فایلش به چه صورت هست و کجا نگه داری میشه ؟ و طریقه دسترسی به اون چجوری است؟
فرق FTP repository با server repository چی هست؟
ممون می شم اگه سریع تر راهنماییم کنید!
------------
نمی دونم چرا عکس هایی که گذاشتم رو نشون نداد
دوباره اینجا می زارم
این مال قسمت اول
این هم مال قسمت دومکد:http://uploadpic.org/showpic-39366/pic.jpg
کد:http://uploadpic.org/showpic-39369/pic2.jpg
** هایپرلینکها اصلاح شد
** دو پست شما یکی شد
با سلام دوست عزیز
خیلی کلی میگم
FTP repository برای این است که شما یکی سرور ftp راه اندازی میکنید و کلیه بکلپ ها میرن روی اون سرور قرار میگیرن ، یعنی جایی به غیر از سرور شما
server repository برای این است که بکاپ شما بر روی سرور خودتون باشه
اگر هارد سرور شما بسوزه در روش اول یک بکاپ امن دارید
موفق باشید
ممنون از توضیحتان!
من اگه بخوام FTP back up repository داشته باشم باید چی کار کنم؟! باید با cuteFTP back up بگیرم؟!! چجوری؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)