-
نصب مجدد wampserver و پیدا شدن خطاها
سلام.
روی لوکال wampserver نصب بود ولی phpMyAdmin رو باز نمیکرد.برای همین wampserver رو uninstall کردم و دوباره نصب کردم. محتویات پوشه www رو قبلا برداشتم و باز به همون جا copy کردم ولی الان پیغام خطای
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 224
رو به جای منوهای بالای سایت نشون میده و منوها رو نشون نمیده.
و همچنین خطای
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\wamp\www\libraries\joomla\cache\handler\callbac k.php on line 99
رو بالای صفحه سایت میده.
در administrator هم خطاهای
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\libraries\joomla\language\help.php on line 80
و
Warning: Parameter 1 to JHTMLGrid::access() expected to be a reference, value given in C:\wamp\www\libraries\joomla\html\html.php on line 87
در صفحات مختلف آن داره.
مشکل از کجاست؟ باید چه کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-05-2010 06:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نصب مجدد wampserver و پیدا شدن خطاها
سلام
نسخه جوملا و wamp رو بفرمایید.
احتمالا شما از نسخه ای غیر از نسخه ی 1.5.15 جوملا استفاده میکنید که با php 5.3 سازگاری ندارد.
یا علی
-
-
نسخه جوملا نسخه 1.5.10 هست و wampserver 2 . سازگار نیستند؟
برای راه اندازی دوباره باید از اول جوملا نصب بشه و ...؟ از همون template قبلی که میشه استفاده کرد؟
-
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارتقا دهید احتمالا مشکل رفع می شود
موفق باشید
** هایپرلینک اضافه شد
-
-
سلام.
احتمالا مشکل همین ناسازگاری هست. جه چوری میتونم جوملا رو ارتقا بدم؟ من در template سایت یه کم دست کاری کردم،مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
-
-
سلام
نسخه ی 1.5.15 جوملا رو روی فایلهای کنونی overright کنید (در پوشه ی جوملای کنونی extract کنید و بذارید فایلها جایگزین بشن) سپس پوشه ی installetion رو پاک کنید.
اگر قالب مورد نظر از قالبهای پیشفرض باشه، به حالت اول برمیگرده. برای جلوگیری از بروز مشکل، ابتدا از پوشه ی قالب پشتیبان تهیه کنید و بعد از ارتقا پوشه رو برگردونید.
اگر از قالبهای دیگر استفاده میکنید مشکلی پیش نمیاد.
یا علی
-
-
سلام
جوملا رو به 1.5.15 ارتقا دادم ولی همچنان خطاهای
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line ... هست و مشکل رفع نشد.
مشکل از ماژول ها نیست؟ چون خطاها رو از پوشه ماژول میده؟
و یا کامپوننت ها ؟ چون در administrator سایت در یکی از کامپوننت ها هم خطای زیر رو میده:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\administrator\components\com_docman\cl asses\DOCMAN_html.class.php on line 207
جه جوری رفع میشه؟ ممنون
-
-
سلام
ماژول SWMenu و کامپوننت DOCMan با php 5.3 سازکار نیستند و کدنویسی اونها با این نسخه از php مشکل داره.
اگر این دو رو غیر فعال کنید خطایی نمیگیرید.
راه دیگه هم اینه که از php 5.3 استفاده نکنید. برای این کار از نسخه ی پایین تر wamp استفاده کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)