-
ايراد بعد از بک آپ گيري
سلام به همه دوستان. من يه سايت با مامبو داشتم که بدلايلي مجبور به عوض کردن هاست شدم. از طريق Cpanel از ديتا بيس و Home Directory بک آپ گرفتم و در هاست دوم اونارو Restore کردم. اول که سايت بالا نمويومد اما بعد از يه مقدار تغييراتي که در Configuration.php دادم سايت بالا اومد اما اين ارور ها رو ميده :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/includes/mambo.php on line 982
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/includes/mambo.php on line 1393
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 215
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 216
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 217
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 218
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 219
آدرس هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش. در ضمن به /administrator هم دسترسي ندارم يعني پيغام خطا ميده توي آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ممنون ميشم اگه کسي ميدونه راه حل چيه کمک کنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-01-2006 09:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ايراد بعد از بک آپ گيري
سلام
اگر ممکنه یوزر و پسورد cpanel خودتون رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم و مشکلتون رو حل کنم
یا علی
-
-
سلام. من هرچي سعي ميکنم که با پيغام خصوصي بفرستم موفق نميشم يعني explorer ام خطا ميده و بسته ميشه.
راه ديگه اي هست که براتون بفرستم ؟
-
-
به ايميل info[at]mambolearn[dot]com بفرستيد.
-
-
حل شد .
مشکل شما :
بعد از انتقال در ابتدای فایل configuration.php کد اضافی به وجود اومده بود به صورت زیر :
کد:
<?php
$mosConfig_offline = '0';
$mosConfig_host = 'localhost';
که میبایست حذف میشد .
یا علی
-
-
[جناب فیروزمندان بی نهایت از لطفتون ممنونم. خیلی خیلی خوشحالم کردین.
امید که بشه جبران کرد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)