سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: ايراد بعد از بک آپ گيري

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ايراد بعد از بک آپ گيري

سلام به همه دوستان. من يه سايت با مامبو داشتم که بدلايلي مجبور به عوض کردن هاست شدم. از طريق Cpanel از ديتا بيس و Home Directory بک آپ گرفتم و در هاست دوم اونارو Restore کردم. اول که سايت بالا نمويومد اما بعد از يه مقدار تغييراتي که در Configuration.php دادم سايت بالا اومد اما اين ارور ها رو ميده :‌

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/includes/mambo.php on line 982

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/includes/mambo.php on line 1393

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 215

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 216

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 217

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 218

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardan/public_html/configuration.php:1) in /home/gardan/public_html/index.php on line 219

آدرس هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش. در ضمن به /administrator هم دسترسي ندارم يعني پيغام خطا ميده توي آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ممنون ميشم اگه کسي ميدونه راه حل چيه کمک کنه.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : ايراد بعد از بک آپ گيري

سلام

اگر ممکنه یوزر و پسورد cpanel خودتون رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم و مشکلتون رو حل کنم

یا علی

سلام. من هرچي سعي ميکنم که با پيغام خصوصي بفرستم موفق نميشم يعني explorer ام خطا ميده و بسته ميشه.
    راه ديگه اي هست که براتون بفرستم ؟

farhad
    Guest

به ايميل info[at]mambolearn[dot]com بفرستيد.

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

حل شد .

مشکل شما :

بعد از انتقال در ابتدای فایل configuration.php کد اضافی به وجود اومده بود به صورت زیر :

کد:
    <?php 
    $mosConfig_offline = '0';
    $mosConfig_host = 'localhost';
    که میبایست حذف میشد .

یا علی

[جناب فیروزمندان بی نهایت از لطفتون ممنونم. خیلی خیلی خوشحالم کردین.
    امید که بشه جبران کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)