سلام
مي خوام براي يك منوي خاص ستون و رديف تعريف كنم مثلا منوها به صورت 2 ستون با دو رديف نمايش داده بشن

سلام
مي خوام براي يك منوي خاص ستون و رديف تعريف كنم مثلا منوها به صورت 2 ستون با دو رديف نمايش داده بشن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یکی از ساده ترین راه ها مورد زیر است :
برای نمایش ماژول به صورت افقی باید موقعیت ماژول را به شکل زیر تنظیم کنید
1 در این موقعیت باعث میشود ماژولها بصورت افقی لیست شوند. (پیشفرض بصورت عمودی است)کد:<?php mosLoadModules( $position_name , 1 ) ?>
با اختصاص دو ماژول در این موقعیت خاص میتوانید به قصد خود برسید. دو ماژول که دو آیتم ماژول منو در آن منتشر شده باشد.
که البته نیازمند آشنایی اولیه به html , css دارد.
زمستانتان سپید
يه روش بهتر مي خوام كه بشه خيلي راحت تعداد ستون و رديف رو مشخص كرد براي يك ماژول
لطفاً کمی تلاش کنید و به وقت دیگران احترام بگذارید! راهی که در ارسال قبل اشاره کردم اصلاً سخت نیست! فقط باید یک عدد 1 در کد مربوطه قرار بدید و برای زیبایی روی css اون کار کنید! حالا نمیدونم چرا نتونستید، شاید علاقه ای نداشتید تلاش کنید و یا اینکه ... !
راه سادهتر اینه که یک ماژول دستی در مدیریت ماژولها ایجاد کنید و آیتمهای منو رو در آن قرار بدید و لینک کنید! این دیگه نیازمند یک dreamweaver هست تا فقط بتونید جدول بندی مورد نظر رو ایجاد کنید و ... ! بازم برای زیباییش باید css بدونید!
زمستانتان سپید
فكر نميكنم وقت كسي رو گرفته باشم اينجا هم اجباري براي پاسخ گويي به پست ها وجود نداره . در ضمن من css رو هم مي دونم. روشي هم كه شما گفتيد اصلا نياز به عدد 1 نداره خيلي راحت با قرار دادن چند موقعيت و ايجاد ماژول براي منوها ميشه ستون ها رو ايجاد كرد. و در اخر دارم تلاش ميكنم تا راه استانداردي براش پيدا كنم كه نياز به ايجاد چند ماژول و تيبل بندي وجود نداشته باشه ...
دوست عزیز!
من نگفتم شما وقت من رو گرفتید یا چیز دیگه! دقت کنید به این موارد. گفتم دقت رو ببرید بالا
میشه بفرمایید از نظر شما راه استاندار یعنی چه تا طبق نظر شما راه رو ارائه کنیم!
زمستانتان سپید
سلام...
من فکر کنم راهی رو که مهدی عزیز گفتند خیلی آموزنده بود
حتی من این مطلب رو ذخیره کردم تا در فرصت مناسب روش کار کنم...
ولی خواسته شما دقیقا معلوم نیست...
خواهشا در مورد مطلب خود توضیح بیشتری بدید و بگید خواسته دقیق شما چیست؟
یعنی بدون تغییر در قالب ها و کد ها
فقط از طریق مدیرت تغییرات را ایجاد کنید...؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)