سلام .
توی بخش مدیریت به غیر از منوی اصلی چیزی دیده نمیشه .
من میخوام بخش های (Categories) سایت رو برای بازدیدکننده ها به نمایش بذارم . چطور می تونم این کارو توی بخش منوها تعریف کنم ؟
** پستهای اضافی حذف شدند

سلام .
توی بخش مدیریت به غیر از منوی اصلی چیزی دیده نمیشه .
من میخوام بخش های (Categories) سایت رو برای بازدیدکننده ها به نمایش بذارم . چطور می تونم این کارو توی بخش منوها تعریف کنم ؟
** پستهای اضافی حذف شدند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام....
این وظیفه من نیست که بگم
ولی طبق قوانین شما باید 24 ساعت بعد از پست اول خود صبر کنید..
حتما دوستان هنوز مطلب شما رو نخوندن...
یه کم صبر داشته باشید
بزودی جوابتون رو میگیرید.....
در ضمن این رو هم مطمئنم هر کس که جواب سوال شما رو بدونه حتما پاسخگو شما خواهد بود...
سلام
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انجمن:
2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات رکیک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
20) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست محترم، اشخاصی که در انجمنی تخصصی همچون مامبولرن بصورت رایگان به دیگران کمک میکنند هیچگونه وظیفه ای نسبت به کاربران ندارند.
مطمئن باشید برای رفع مشکلات خود در محیطی غیر از این، باید هزینه میکردید.
قوانین را یکبار برای همیشه مطالعه کنید.
جواب سوال شما: در مدیریت منوی مربوطه، روی "جدید" در تولبار بالا کلیک کنید و نوع آیتم منو رو ( محتوا > مجموعه - لیست) انتخاب کنید. سپس در پارامترهای منوی ایجاد شده مجموعه ی مورد نظر رو برگزینید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)