سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: نصب مامبور mambo 465 farsi روی کنترل پانل plesk 9.2 هاست ویندوز

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نصب مامبور mambo 465 farsi روی کنترل پانل plesk 9.2 هاست ویندوز

.:: به نام آنکه بود و هست :::.
    ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلام دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـان.
    می خواهیم به این سوال که چطور می شه روی کنترل پانل پلسک مامبوی 4.6.5 را نصب کرد پاسخ دهیم و از دوستانم که می خواهند به این سوال جواب دهند می خواهم که مراحل را جز به جز و طوری توضیح بدهند که حتی انهایی که اولین با است که می خواهند با یک سیستم مدیریت محتوا کار کنند به دلیل اموزش مناسب و راحت شما از سیستم قدرتمند و کارامد مامبو استفاده کند.
    همه این را می دانیم که طریقه نصب مامبو چه بروی Cpanel و چه بر روی wamp وچه plesk تقریبا شبیه هم ولی با کمی تفاوت های ساختاری است.
    چون موضوع مورد بحث ما پلسک است و دو مورد دیگر تاپیک مربوط به خود را دارند به انها نمی پردازیم.
    از دوستانی حرفه ای خودم می خوام که دونه به دونه به این سوالات جواب بدهند :
    سوال : حداقل مشخصات هاست برای سازگاری با مامبو 4.65 چیست؟
    سوال 1 : برای هاست ویندوز باید پسوند فایل مامبو چه باشد ایا تفاوتی بین ویندوز و لینوکس هست؟ (zip. یا tar.zip.)
    سوال 2 : فایل زیپ شده را باید در کجا و در چه شاخه ای از هاست آپلود کنیم(آیا باید داخل پوشه باشد) ؟
    سوال 3 : فایل زیپ شده را باید چگونه به هاست منتقل کنیم(اول اکسترکت و بهد فایل ها را آپلود کنیم یا فایل زیپ شده را آپلود کنیم)؟
    سوال 4 : اگر باید فایل زیپ را آپلود کنیم چگونه باید ان را در سایت اکسترکت کنیم؟
    سوال 5 : از چه ادرسی می توان وارد مرحله نصب برنامه شد ؟
    سوال 6 :در plesk 9.2 چطور می توان دیتابیس ساخت؟
    سوال 7 : آیا در پلسک هم مثل برنامه سرور مجازی ومپ کاربر بدون پسورد (root) وجود دارد یا نه ؟
    سوال 8 : بعد از تکمیل نصب مامبو روی هاست از طریق چه ادرسی می توان وارد کنترل پانل مامبو شد ؟
    امیدوارم تمام سوالات موجود در این زمینه را پرسیده باشم تا هم من و هم همه ی دوستان مبتدی من بتوانند خودشان و بدون هیچ هزینه ای سیستم مدیریت محتوا مامبو را نصب و استفاده کنند.
    حالا می خوام که یک مژده به دوستانم بدم که خیالشون از لحاظ ظاهر سایت هم راحت باشه :
    در اینده می توانید از طریق سایت ما بهترین زیبا ترین و کم حجم ترین قالب های مامبو را دریافت کنید و هدف ما هر هفته یک قالب است ولی اگر دباره اینترنت شهرمون که یک ای اس پی هم بیشتر نداره قطع نشه.
    پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ان

سلام دوستان حرفه ای پس چرا به سوالات جواب نمی دهید.
    من و تمام مبتدی ها منتظر ارسال پاسخ هایتان هستیم.لطفا سوالاتی را که می دانید را با ذکر شماره سوال پاسخ دهید.

** دو پست شما یکی شد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : نصب مامبور mambo 465 farsi روی کنترل پانل plesk 9.2 هاست وین

سلام

به انجمن مامبولرن خوش آمدید
    در ابتدا خواهش میکنم قوانین مامبولرن را مطالعه کنید چرا که به نظر میرسه بدون مطالعه تیک موافقت با قوانین را زدید !

قوانین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

- بعد از زدن پست منتظر جواب باشید . نیازی نیست در کمتر از چند ساعت پست های پشت سر هم بزنید و درخواست جواب کنید
    - سوالهای متفاوت را در تاپیک های متفاوت با موضوع مناسب مطرح کنید
    - ابتدا در انجمن جستجو کنید و اگر پاسخ را نیافتید سوال خود را مطرح کنید

---------------------------------------------------------

در مورد سوالهای شما :
    شما تمایل دارید مامبو را در پلسک نصب کنید اما این آموزش هنوز در سایت قرار نگرفته. بخش ابتدایی که شامل انتقال فایل به پلسک و ساختن دیتابیس است در جوملا و مامبو مشترک هست پس میتونید از آموزش زیر استفاده کنید :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

و برای نصب مامبو میتونید از آموزش های زیر استفاده کنید :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

به نام خدا
    سلام من خیلی گشتم تا جواب سوالاتمو بیابم:

جواب سوال * را باید بگم یک راحت نه ساده و نه سخت وجود داره .این که مامبو را نصب کنید و اگر در صفحه شروع نصب تمام گزینه های پیشنهادی سبز یهنی درست بود هاست شما با مامبو مطابقت دارد ولی در کل می توانید با کمی جست و جو در گوگل این جواب را بیابید.
    جواب سوال 1 * باید بگم تفاوت نداره و هر کدام باشه فرق نمی کنه.
    جواب سوال 2 * در پلسک باید به ادرس file manage /httpdoc بروید و یا از طریق ftp که با ان کاری نداریم و برای جلو گیری از به هم ریختگی و شلوغی بهتر است که یک پوشه از طریق گزینه add new dirctore یک پوشه بسازید و نام ان را برای همگامی با اموزش ما ( mambo ) بگذارید .
    جواب سوال 3* این جواب بسیار مهم است چون خیلی ها مشکل دارند و به سختی باید جوابش را یافت.
    همان طور که می دانید کنترل پانل پلسک مانند cpanel نمی تواند فایل را مستقیم و بعد از اپلود اکسترکت کند ولی در پلسک هم برای این که یک پیش بینی شده است.ابتدا به قسمت اپلود فایل می رویم و تیک گزینه آپلود فایل که در سمت راست و بلای بروز ها است می زنیم و بهد تیک اکسترکت که در انتهای هر بروز می باشد را می زنیم حالا فایل زیپ شده یا همون فایل سیستم مدیریت محتوا به عنوان مثال مامبو را از طریق بروز انتخاب و در انتها روی دکمه ok کلیک می کنم و بسته به سرعت زمان اپلود و اکسترکت تعیین میشود.از من که سرعت انترنتم 25 kb/s است 1.5 طول کشید تا فایل مامبوی 4.2 مگی را دانلود کنم.
    جواب سوال 4 * جواب این سوال را هم از جواب سوال قبلی می توان فهمید.
    جواب سوال 5 * شما از طریق ادرس http:// yourdomin/mambo که yourdomin همان ادرس سایت شماست که مثلا goldskin.ir و mambo نا همان پوشه ای است که در مرحله 2 ساختیم. به عنوان مثال از من : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است.
    جواب سوال6 * این اموزش را می توانید در سایت مامبو لرین در قسمت اموزش نصب جوملا که ساخت دیتابیس فرقی ندارد بگیرید.(انجا تصویری است)
    جواب سوال7 * این را نمی دانم !
    جواب سوال 8* این را هم نمی دانم. لطفا از دوستانی که می جواب سوال هایی را که ما نمی دانیم را بگوییند.

یاعلی و خدا نگهدار

سلام به دوستان عزیز
    من یک مشکل واسم پیش امده.
    من فایل مامبو مامبولرن را دانلود کردم و به روشی که گفتم روی هاست گذاشتم وقتی برای نصب می روم این 3 خط erorr می ده :
    Warning: fopen(langconfig.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\goldskin.ir\httpdocs\mambo\insta llation\index.php on line 47

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\goldskin.ir\httpdocs\mambo\insta llation\index.php on line 60

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\goldskin.ir\httpdocs\mambo\insta llation\index.php on line 61

ولی وقتی به مرحله دو می روم اون می ره تا این که میرسم به مرحله 4 که اونجا هم می گه :
    فایل configuration.php و یا پوشه مامبوی شما قابل ویرایش نیست، و یا مشکلی در ایجاد فایل configuration وجود دارد. بصورت دستی فایل configuration.php را در شاخه اصلی مامبوی خود ایجاد کرده و کدهای زیر را درون آن قرار دهید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.
    و یک تکست اریا هم که توش php هست زیرش .
    من فکر کنم یا روش من مشکل داره یا فایل مامبولرن.امیدوارم که جواب درست بدید و سریع نخوای منو به خاطر این که اشکالا از مامبولرن است بزنید.

اقای مدیر من فکر کنم یک 30 ساعتی روی این نصب و توضیحاتو اموزش و یادگیری این مامبو وقت گذاشتم.
    نمی دونم چرا دوستان ما که اینو نصب می کنن خیال می کنن واسه همه راهت است و به جای توضیح درست یک چیز خلاصه می گن.والا ننوشتنتون بهتر از نوشتنه.
    یا حق

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال

سلام دوست عزیز....
    به هر حال باید این رو هم قبول کنید دوستان نیز مشکلات روزانه خودشون را دارند..
    در مورد فایل
    configuration

شما یک فایل txt درست میکنید و اسمش را به configuration.php تغییر میدهید و سپس کدهای php که در اختیار شما میدهد در مرحله آخر را درون این فایل ذخیره میکنید و در دایرکتوری اصلی نصب مامبو قرار میدهید...

به نام خدا

اول می خواستم از همه که سوالات گیج کننده منو جواب دادن تشکرکنم ولی بالاخره توانستم مامبو را روی هاست ویندوز با کنترل پانل پلسک نصب کنم و چون بیشتر مشکلاتی را که در تاپیک های بخش نصب مامبو بود داشتم و توانستم به کمی زحمت رفعش کنم و برای این که افرادی مثل من دیگه گیج نزنند تصمیم گرفتم که توی این تاپیک جز به جز این صب را که در هاست و سرور مجازی تفاوت چندانی نداره را اموزش بدیم و چون من سرعت اینترنتم فوق العاده پایین تشریف داره و ای اس پی دیگری هم جز اتی رایان نیست مجبورم که اموزش را به صورت یک فایل pdf با عکس های بهتر و باکیفیت تر برای شما بگذارم.
    پس منتظر این مجموعه باشید.

توجه توجه : من در جواب های سوالاتم گفتم که مامبو را در یک پوشه اکسترکت کنید ولی باید بگم که نه .
    مامبو را باید در صفحه اول httpdoct اکسترکت کنیم زیرا اگر در پوشه بگذاریم فایل index.php برای نامایش سات است اجرا نمی شود و erorr 403 می ده همون ارور foldrein .
    اینو گفتم چون خودم هم این کار کردم درست شد.در ضمن فایل مامبوی 4.6.5 سایت مامبولرن هیچ گونه اشکالی ندارد و کاملا قابل نصب است
    به امید دیدار

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال

سلام...
    کد:
    توجه توجه : من در جواب های سوالاتم گفتم که مامبو را در یک پوشه اکسترکت کنید ولی باید بگم که نه .
    مامبو را باید در صفحه اول httpdoct اکسترکت کنیم زیرا اگر در پوشه بگذاریم فایل index.php برای نامایش سات است اجرا نمی شود و erorr 403 می ده همون ارور foldrein .
    فکر کنم این بخاطر این هستش که ابتدا فایل با پسوند index.html لود میشه و چون پیشفرض این فایل هست این خطا رو میده...

در ضمن فکر کنم با گردش در سایت و بدست آوردن جواب سوالات توسط خودتون توانستید که تجربه دیگران را همراه با مشکلات مختلف کسب کنید که این یه موفقیت است.