سلام من می خوام یه این کار رو بکنم: هركي صفحه اول رو باز كرد روي هر لينكي كليك كرد توی یه صفحه جديد باز بشه .
ممنون

سلام من می خوام یه این کار رو بکنم: هركي صفحه اول رو باز كرد روي هر لينكي كليك كرد توی یه صفحه جديد باز بشه .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
Joomla\templates\your template\html\com_content\frontpage\default_item.php
در این فایل کد زیر را :
ویرایش کنید.کد:<a href="<?php echo $this->item->readmore_link; ?>" title="<?php echo $this->escape($this->item->title); ?>" class="readon<?php echo $this->escape($this->item->params->get('pageclass_sfx')); ?>"> <?php if ($this->item->readmore_register) : ?> <?php echo JText::_('Register to read more...'); ?> <?php else : ?> <?php echo JText::_('Read more...'); ?> <?php endif; ?> </a>
باید target="_blank" را در این کد اضافه کنید
من از کد زیر در قالب ja_purity استفاده کردم.
زمستانتان سپید.کد:<a href="<?php echo $this->item->readmore_link; ?>" title="<?php echo $this->escape($this->item->title); ?>" class="readon<?php echo $this->escape($this->item->params->get('pageclass_sfx')); ?>" target="_blank"> <?php if ($this->item->readmore_register) : ?> <?php echo JText::_('Register to read more...'); ?> <?php else : ?> <?php echo JText::_('Read more...'); ?> <?php endif; ?> </a>
این آدرس مال جوملا نیست دوست عزیز
چنین آدرس توی جوملا نیست
کدوم آدرس ؟!
این آدرس برای جوملا نیستکد:Joomla\templates\your template\html\com_content\frontpage\default_item.php
توی امضا و بیوگرافی خودتون نوشتید طراحی قالب جوملا!!! اونوقت ... .
این آدرس مجازی هست تا شما بتونید آدرس مربوط به خودتان را پیدا کنید!
قالب جوملای مربوطه را ja_purity کنید!
به آدرس Joomla\templates\ja_purity\html\com_content\frontp age\default_item.php بروید و تغییرات فوق را اعمال کنید تا کمی متوجه موضوع بشوید.
برای قالبهای دیگه باید پوشه و فایل مربوطه رو در صورتی که موجود نیستند ایجاد کنید و ... .
زمستانتان سپید
همه ی این کار ها رو کردم ولی باز هم توی صفحه جدید باز نشد؟
ممنون می شم کمکم کنید
سلام
با اینکار باید فقط لینک های ادامه مطلب موجود در صفحه اول، در صفحه جدیدی باز خواهند شد.
اگر منظور شما چیز دیگه ای هست بفرمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)