-
نحوه استفاده از ایمیل!!
نزدیک به یک سال است که من سایت دارم ولی هنوز ایز ایمیلهای سایتم استفاده نکردم!! بی پرده بگم شاید بلد نبودم و بارها و بارها به خودم گفتم یعنی همه این سایتهای متعدد واسه چک میل کردن می رن تو سی پنل بعد از اونجا تو بخش ایمیل و ... مسلما نه.
خب به شخصه فکر میکنم احتمالا از نرم افزارهایی واسه این کار استفاده میشه؟ یا شاید راه میانبری وجود داره؟
دوستان لطفا راهنمایی ام کنید چون واسه یه مدیر سایت افت داره ایمیل یاهو و جی میلش رو معرفی کنه.
ممنون از راهنمایی تون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2010 04:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه استفاده از ایمیل!!
سلام
شما برای مدیریت ایمیلهای سایتتون از دو روش میتونید استفاده کنید:
1- نرم افزارهای تحت وب که همراه با سرویس هاستینگ به شما ارایه میشه
2- استفاده از نرم افزارهای email client مانند Mozilla Thunderbird
برای استفاده از مورد اول باید بفرمایید که کنترل پنل هاست شما چیست. معمولا بخشی بنام webmail در کنترل پنل وجود داره که میتونید از اون طریق اکانت های میل و دیگر تنظیمات مانند forwarding رو مدیریت کنید.
نحوه ی ورود به نرم افزار تحت وب هم بسته به کنترل پنل فرق میکنه مثلا اگر cPanel باشه، آدرس وب میل شما میشه site.com/webmail
برای استفاده از مورد دوم کافیست تنظیمات SMTP, POP3 و IMAP رو بنا به اطلاعات سرور در اون نرم افزار mail client وارد کنید تا با سرور شما کانکت بشه.
یا علی
-
-
من شخصا همیشه از جیمیل و یاهو استفاده می کنم. از طریق جیمیل به راحتی ایمیل های هاست خودم رو دریافت می کنم و به راحتی هم با ایمیل اصلی سایت ، ایمیل ارسال می کنم. توصیه می کنم شما هم از این راه استفاده کنید.
-
-
جیمیل سرویسی داره که به شما این امکان رو میده که بصورت فری بتونید واسه دامنه خود یک سرویس تحت پلت فرم جیمیل راه اندازی کیند.یعنی شما میتونید ایمیل خود را به این صورت داشته باشید مثلا اگه دامنه سایت شما باشه شما میتونید ایمیل هایی به این صورت داشته باشید :یا هر اسم دیگری.
هگه خواستی بگو چیکار کنی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)