-
اختلالات در انجمن
سلام، من عضو جديد مامبولرن هستم، بابك
از طرف يكي از دوستان معرفي، و اينجا عضو شدم، براي رفع اين مشكل
انجمن ما بدون هيچ دليلي و قرار قبلي به شرح زير خراب شده:
-انجمن لود نميشه و فقط يه صفحه سفيد لود ميشه. * بدون اينكه بسته اي قبلش نصب بشه يا هر موضوع ديگه.
- وقتي ديتابايس رو براي تغيير پسورد يا تغيير نام آپديت ميكنيم انجمن در حين آپديت شدن ديتا بايس درست ميشه و بعد از اينكه آپديت تمام شد دوباره سفيد ميشه.
- چند روز بعد خودش تغيير ماهيت داد! بجاي صفحه سفيد ارور جديدي نمايش داده شد! كه در لاين فلان subs.php يه خطا پيدا شده، اون لاين مربوط به گوگل بوت بود، من لاين رو حذف كردم، دوباره خطا اومد كه لاين فلان تو boardindex.php خطا داره، اونجا هم درباره گوگل بوت بود، من لاين رو حذف كردم، انجمن بالا اومد، اما بعد از 5 دقيقه گشت و گذار تو فروم، انجمن ديگه لود نشد و صفحه سفيد ظاهر شد. الان هم به همين شكل مونده...
* با تصميم ساير مديران SMF 2 رو نصب كرديم و به ديتابايس انجمن قبلي كانكت كرديم اما جواب نميده، اصلا انجمن لود نميشه، حالا اين مشكل از SMF هست يا از هاست و ديتابايس ما؟
حالا خواهشي كه از دوستان و اساتيد دارم اينه كه تو رفع اين مشكل مارو همياري كنن.
با تشكر
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2010 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اختلالات در انجمن
سلام - خوش آمدید
لاگهای هاست رو بررسی کنید تا ببینید مشکل از کجاست!
display error رو هم در هاست روشن کنید تا خطاها نمایش داده شود بجاش صفحه سفید.
ضمناً مامبولرن هنوز از SMF2 پشتیبانی نمیکند!
زمستانتان سپید
-
-
ممنون دوست عزيز، خب SMF 2 به كنار،
ارور كنسول كه چيزي نمايش نميده...
من مدير انجمن هستم، مدير هاست يكي از دوستان ديگه اس، هاست رو تازه دست من سپرده، ميشه يه كم راهنمايي كنيد كه چطور بايد لاگ هاي هاست رو بررسي كنم؟
صد در صد مشكل از ديتاباس هست اما نميدونم چطور بايد رفعش كنم، من حتي امروز يه ديتابايس جديد ساختم و روي يه SMF جديد نصب كردم اما به مرحله آخر نصب كه ميرسه صفحه سفيد ميشه.
هاست ما هم متاسفانه خارجي هست و پشتيبانيش درد سر داره، ايراني نيستن راحت حرف بزنيم باهاشون.
ممنون ميشم اگر بيشتر راهنمايي كنيد، يا علي
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=23465.msg122264#msg122264 date=1262855957]
display error رو هم در هاست روشن کنید تا خطاها نمایش داده شود بجاش صفحه سفید.
[/quote]
-
-
چطور بايد روشن كنم؟ تو هاست من چيزي در اين مورد نيست، display error نداره...
-
-
در فایل .htaccess کد زیر رو اضافه کنید تا نمایش خطاها فعال شود.
کد:
php_flag display_errors on
زمستانتان سپید
-
-
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
فايل رو گذاشتم اين پيغام ها اومد.به نظر نمياد چيز خاصي باشه...
-
-
دوستان تشخيصتون چي بود؟
حداقل اگر بشه كاري كرد كه يه اس ام اف جديد نصب كنيم و از همين ديتابايس استفاده كنيم.
اما من اينكار كردم تقريبا نشد ، مگر اينكه از بك آپ استفاده كنيم، بك آپ هم گرفتم و ايمپورت كردم اما ارور ميده.
به نظر شما من بايد چه كنم؟ بايد بي خيال تمام اطلاعات شم و از اول انجمن بسازيم؟
كه اين هم غير ممكنه.
-
-
روی هاست شما پی اچ پی به صورت CGI کامپایل شده ؟
-
-
سلام،
دقيق نميدونم، قبلا اشاره كردم كه هاست رو تازه تحويل گرفتم، هاست بسيار معروف و كاملي هست اما نميدونم مشكل چيه، خود گزارش كننده هاست هم ارسال ارور كرده كه:
There has been a problem with the database!
This is a notice email to let you know that SMF could not connect to the database, contact your host if this continues.
مشكل صددرصد از هاست و ديتابايس هست، اما فقط ديتاباس كه براي اس ام اف ساخته شده مشكل داره، من وردپرس هم دارم اما اون مشكلي نداره حتي اس ام اف 2 هم دارم روي يه ديتابايس ديگه اونم سالمه. چطور ميشه درست بك آپ گرفت و روي يه ديتابايس جديد ايمپورت كرد؟ من اينكارو كردم ارور ميده.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)