-
درخواست کمک در رفع مشکل آپگرید از 1.1.10 به 1.1.11
سلام
چند مدتی می شه هرکاری می کنم نمی تونم انجمن ها رو به ورژن 1.1.11 آپگرید کنم , یعنی چند تا مشکل دارم :
یکی اینکه برای اینکه بسته هارو حذف کنم باید به قسمت مدیریت بسته ها برم اما وقتی روی لینکش در صفحه مدیریت کلیک می
کنم به صفحه اصلی انجمن ها هدایت می شوم .
یک بار هم فایل های آپگرید رو روی فایل های قدیمی ریختم ( با نرم افزار کات اف تی پی ) اما با رفتن به صفحه مدیریت صفحه سفید می شد .
ایندفعه با خود سی پنل سعی کردم فایل های لازم روی روی فایلهای قدیمی اوررایت کنم که ایندفعه هم زیاد موفقیت آمیز نبود , یک پیغام می گفت که باید قبل از آپگرید انجمن هارو غیر فعال کنی ,و بعد اینکارو انجام بدی .
غیر فعال کردم و انجام دادم اما در قسمت دوم از وجود فایل های قدیمی ایراد می گرفت و بازم درست نشد .
آقای فیروزمندان یکبار محبت کرد خواست کمک کنه اما display_error غیر فعال بود و مود سکیوریتی هم نصب بود نشد .
با سرو تماس داشتم اما اونها مود سکیوریتی رو دلیل مشکلات نمی دونند و گفتند صفحه ای که به خاطر مود سکیوریتی دچار اشکال شده بفرستید تا بررسی کنیم که این هم قابل اجرا نیست .
display_error رو با کدی که سعید عزیز گفته بود فعال کردم اما نمی دونم چه راه دیگه ای رو تست کنم ببینم جواب می ده یا نه .
به نظرتون من اگر فایل های ورژن 1.1.10 رو دوباره توی انجمن هام بریزم ممکنه انجمن از این حالت و مشکلی که داره دربیاد ؟
نسخه 1.1.10 رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ممنون می شم دوستان کمک کنند این مشکل رو حل کنم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2010 04:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست کمک در رفع مشکل آپگرید از 1.1.10 به 1.1.11
فایل آپگرد از 1.1.10 به 1.1.11
کد:
http://custom.simplemachines.org/mods/downloads/smf_patch_1.0.19_1.1.11.zip
فایل 1.1.10 انگلیسی
کد:
http://www.4shared.com/file/190930680/702a72da/smf_1-1-10_install.html
بسته فارسی ساز 1.1.10
شما باید فایل ها رو آنزیپ کرده و محتویات فایل فارسی ساز رو در پوشه theme فایل انگیلیسی اور رایت کنید/.
** هایپرلینک ها اصلاح شدند
-
-
ممنون animator_blred جان , خیلی خیلی لطف کردید .
من از دیتابیس یک بکاپ گرفتم پوشه اصلی اس ام اف را هم تغییر نام دادم به smf-old
بعد پوشه 1.1.10 را به forum تغییر نام داده و تمام نوشته های فایل setting.php قدیمی را به استثنای نام دیتابیس روی فایل setting.php ریختم .
با این کار انجمن ها بدون هیچ بسته ای ظاهر شدند وبه خاطر install.php ایراد امنیتی می گرفت.( آنرا حذف کردم )
همچنین یک توصیه امنیتی هم برام داشت :
کد:
A few security vulnerabilities have been identified in SMF 1.1.10. You can install this patch (click here to install) to update your version of SMF to 1.1.11.
وقتی روی نصب بسته کلیک کردم ارور زیر را که گویا به خاطر وجود مودسکیوریتی بر روی سرور است را داد:
کد:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /index.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
بسته آپگرید دستی را دانلود کرده و از طریق نصب بسته ها خواستم اقدام کنم که ارور زیر را داد >
فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد.
[quote author=فیروزمندان link=topic=22702.msg119096#msg119096 date=1260102100]
سلام
لینک بالا را در بروزر خود کپی کنید و فایل را دانلود کنید
فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کتید
فایل حاوی 6 فولدر و 9 فایل هست.
همگی این فایلها را روی فایلهاو فولدرهای فعلی خود overwrite کنید
( قبل از انجام این کار فراموش نکنید از فایلهای خود بکاپ بگیرید )
یا علی
[/quote]
اما بعد از ریختن این فایل ها صفحه سفید شد .
با توجه به توضیحات این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کد فعال کردن display_error را هم به فایل htaccess اضافه کردم اما هیچ چیزی نشون داده نمی شه .
لطفا کمک .
-
-
یکبار دیگه امتحان کردم و اینبار از برنامه اف تی پی استفاده نکردم وفایل های آپگرید رو از طریق سی پنل روی فایل های ورژن 1.1.10 اوررایت کردم .
الان دیگه صفحه سفید نشده , آیا نیاز هست که اسکریپت upgrade.php هم اجرا بشه یا فقط جایگزینی فایل های جدید روی قدیمی کفایت می کنه ؟
راستی الان یکی دو تا بسته هم تست کردم که ارور زیر را داد :
فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد.
به همین خاطر از طریق سی پنل بسته مزکور را در پوشه package اپلود کرده و نصب کردم , آیا این کار درسته ؟
می شه بگید ایا انجمن هام به ورژن 1.1.11 آپگرید شده و با این روش آیا دچار مشکل نمی شوم ؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)