سلام
من چند عکس بصورت آزمایشی داخل پوشه stories در شاخه images/stories آپلود کردم ولی بازم نشون داد. پرمشین های این دو پوشه که 777 هست و باید عکس ها رو نشون میداد ، پس چرا بازم نشون نداد :'(

سلام
من چند عکس بصورت آزمایشی داخل پوشه stories در شاخه images/stories آپلود کردم ولی بازم نشون داد. پرمشین های این دو پوشه که 777 هست و باید عکس ها رو نشون میداد ، پس چرا بازم نشون نداد :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
من یکی که از این ماژول نتیجه نگرفتم :'(
پس چرا؟؟
لطفا" نحوه کار با این ماژول رو بفرمایید بعد نصب پست که ارسال کنیم + عکس مربوط به پست خودش اتوماتیک کوچیک می کنه؟
من نصب کردم نتیجه نگرفتم.
منظورم اینه که بعد از نصب ماژول چطور باید عکس را همراه با مطلب ارسال کرد که به این شکل نمایش بده : gazshora.ir
ممنون
** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح گردید
[quote author=ehsanparty link=topic=23505.msg133126#msg133126 date=1271529186]
منظورم اینه که بعد از نصب ماژول چطور باید عکس را همراه با مطلب ارسال کرد که به این شکل نمایش بده : gazshora.ir
[/quote]
تمامی عکسهای اخبار سایت شورای اسلامی شهر گز برخوار، توی ادامهی مطلب قرار داره. درست یادم نمیاد ولی فکر کنم اگه عکس رو توی خلاصه مطلب بذارید، نشون نمیده. ضمن اینکه حتماً از mosimage و ادیتور پیشفرض مامبو برای قرار دادن تصویر استفاده کنید.
تندرست و بهروز باشید
ممنون مهم نیست که عکس ها در چه مسیری قرار دارند؟
مثلا هر جا آپلود کنیم مسیر آپلود عکس رو بدیم مشکلی نیست؟
ممنون
[quote author=Mirzaa link=topic=23505.msg133230#msg133230 date=1271653968]
[quote author=ehsanparty link=topic=23505.msg133126#msg133126 date=1271529186]
[/quote]
تمامی عکسهای اخبار سایت شورای اسلامی شهر گز برخوار، توی ادامهی مطلب قرار داره. درست یادم نمیاد ولی فکر کنم اگه عکس رو توی خلاصه مطلب بذارید، نشون نمیده. ضمن اینکه حتماً از mosimage و ادیتور پیشفرض مامبو برای قرار دادن تصویر استفاده کنید.
تندرست و بهروز باشید
[/quote]
توضیحاتی که دادید رو انجام دادم اما جواب نگرفتم ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.
[quote author=سعید link=topic=23505.msg122554#msg122554 date=1263133475]
پوشه محل قرارگیری فایلهایی که خود ماژول تولید می کنه باید قابل نوشتن باشه.
[/quote]
سلام دوست گرامی
به غیر از اینهایی که عرض کردم چیز دیگهای به ذهنم نمیرسه. ببینید کاری که من میکنم اینه:
دسترسی پوشههای قرارگیری تصاویر رو 777 قرار دادم و با استفاده از mosimage و ویرایشگر پیشفرض مامبو، تصاویر را به متن اضافه میکنم. ضمناً هاستینگ هم از مامبوسرور گرفته شده (نمیدونم این مورد تاثیری داره یا نه).
شاید اگه آدرس وبسایت و یکی از تصاویری که آپلود کردید رو بدید دوستان دیگه بتونن کمک کنند. مثلاً:
سپاسگزارمکد:http://www.gazshora.ir/images/stories/News/1389/Img1389012104.jpg
سلام بله حتما " tonekabon.org
ممون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.
فقط کافیه mod_section_thumbnails رو نصب کنیم دیگه ؟ درسته منم همین کارو کردم و مسیر عکس رو دادم اما جواب نداد.
مشکل من اینه که در mosimage وقتی عکس را انتخاب می کنم و تایید می کنم در ویرایشگر نمایس داده نمیشه اصلا" در نمایشگر نماید.
باید چیکار کنم؟
** سه پست شما یکی شد.
سلام
لطفا از ارسال پست های پشت سر هم برای بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
ماژول رو کجا (چه موقعیتی) منتشر کردید؟ در کدوم صفحه نمایش داده میشه؟
این ماژول مگر برای کوچک کردن عکس در مطالب پست داده شده در صفحه ها مثلا" صفحه اصلی نیست؟
توی صفحه اصلی left
در تمام صفحات اما این error رو میده
مشکل دیگه من این هست که در mosimage وقتی عکسی را تائید می کنم در ادیتور نمایش داده نمی شود.
ممنون از پیگری شما
tonekabon.org
علاقه مندی ها (Bookmarks)