-
ارتقا از 4.5.3h به 4.5.3pro
با سلام
آقای رادمهر لینک تمامی پچ ها تا رسیدن به 4.5.4 کاملا Secure رو به من دادند . به جز upgrade_453h_to_453pro بقیه پچ ها instruction دارند ولی upgrade_453h_to_453pro ، فایل instruction نداره . دوستانی که از 4.5.3h به 4.5.3pro رو امتحان کردند لطف کنند instruction رو اینجا بزارن ممنونم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2006 03:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارتقا از 4.5.3h به 4.5.3pro
لينك پچ ارتقا از 4.5.3h به 4.5.3hp فايل كامل هست و فكر نكنم مشكلي داشته باشه ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيروز باشيد.
-
-
آبتین عزیز من تمامی فایل ها رو دارم ولی نمی دونم که چه طوری آپگرید رو انجام بدم از (4.5.3h به 4.5.3pro )
بقیه فایل های دارای readme هستند که نحوه ی آپگرید رو آموزش داده ولی upgrade_453h_to_453pro ، فایل readme که چگونگی نصب رو نشون داده باشه نداره . اگه کسی می دونه که چه مراحلی برای این آپگرید انجام داد لطف کنه و اینجا بنویسه .
-
-
همه فایلهای موجود رو کپی کنید به جای قبلی ها.
-
-
من این کار را هم کردم چه با انجام عملیات نصب که در پوشه ی upgrade موجود است . هم بدون آن اما در هر دو حالت در اکثر جا های قسمت مدیریت پیغام خطای
Fatal error: Call to undefined function: tr() in c:\appserv\www\test\administrator\includes\<fil ename>.php on line <number>
را دریافت می کنم . لطفاً کمکم کنید .
-
-
از مامبوي مامبولرن استفاده مي كنين ( چون اين پچ فقط روي اين مامبو سازگاري داره ) ..... شما كاري به پوشه ها نداشته باش .. فقط سايت رو به حالت آفلاين در بيار .. بعد فايل هاي موجود در داخل فايل زيپ شده رو در محل نصب مامبو تون رو لوكال extra كن ..
اگه اطلاعات مهمي در سايتتون ندارين بهتره از اول يك بار مامبو 4.5.4 رو نصب كنيد ... رو لوكال كه ضرر نداره ...
(اين يه پيشنهاده)
-
-
[quote author=abtin link=topic=2612.msg15853#msg15853 date=1160733930]
اگه اطلاعات مهمي در سايتتون ندارين بهتره از اول يك بار مامبو 4.5.4 رو نصب كنيد ... رو لوكال كه ضرر نداره ...
(اين يه پيشنهاده)
[/quote]
از کجا 4.5.4 رو دانلود کنم ؟
توی سایت گشتم نبود .
-
-
لينك دانلود مامبو 4.5.4p :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پيروز باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)