سلام
میخواستم ببینم اساسا چه تفاوتهای بین جوملا فارسی در این سایت و جوملا فارسی موجود در سایت جومفا هست ؟
برای انتخاب به این اطلاعات نیاز دارم
ممکنه کمی سوالم سیاسی !! به نظر بیاد
اما یک جواب ساده و روشن میخوام
مرسی

سلام
میخواستم ببینم اساسا چه تفاوتهای بین جوملا فارسی در این سایت و جوملا فارسی موجود در سایت جومفا هست ؟
برای انتخاب به این اطلاعات نیاز دارم
ممکنه کمی سوالم سیاسی !! به نظر بیاد
اما یک جواب ساده و روشن میخوام
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من فکر مکینم همه اینها یه ریشه واحد joomla.org داره و به علت اینکه ما ایرانی ها دوست داریم با همدیگه کمتر همکاری کنیم و موازی کاری زیادی همه جا هست هر گروهی خودش زحمت فارسی کردن کشیده
سلام
قطعا همینطوره ! همه نسخه ها و سایتها از نسخه های منتشر شده توسط سایت اصلی این پروژه یعنی Joomla.org استفاده میکنند !من فکر مکینم همه اینها یه ریشه واحد joomla.org داره
بهتره جمع نبندیم دوست عزیز !ما ایرانی ها دوست داریم با همدیگه کمتر همکاری کنیم و موازی کاری زیادی همه جا هست هر گروهی خودش زحمت فارسی کردن کشیده
اگر تاپیکی که حدود چند ماه قبل، ایجاد شد مبنی بر نظر سنجی در مورد ساپورت جوملا توسط مامبولرن را ببینید و با دقت مطالعه کنید میبینید که مامبولرن اعلام کرد آمادگی دارد با تیم های موجود همکاری کند و از این موضوع استقبال کردیم. تنها تیمی که این روحیه و روند رو پذیرفت تیم پرشین آی تی بود که با مامبولرن ادغام شد . پس میبینید که مامبولرن از این موضوع که شما مطرح کردید مستثنا است.
در مورد فارسی سازی :
تصوری غلط بین بعضی از کاربران ( تیم ها ) رواج دارد که فکر میکنند فارسی سازی یعنی ترجمه فایلهای languages !
خیر . از نظر ما فارسی سازی و یا محلی سازی معنایی بیش از ترجمه فایلهای languages دارد که همانا در مامبو های منتشر شده توسط مامبولرن و جوملا شاهد اون بودید.
هدف ما در انتشار این نیست که بعد از انتشار نسخه جدید سریعا فایلهای قدیمی ترجمه را جایگزین فایلهای جدید کنیم و جوملا را به اسم جوملا فارسی منتشر کنیم و افتخار کنیم که اولین تیم بودیم که نسخه فارسی را منتشر کردیم !
همواره ما سعی میکنیم با تیم متخصصی که در اختیار داریم نسخه هایی منتشر کنیم که کاملا محلی سازی شده باشند . هر چند فاکتور سرعت را هم در نظر میگیریم .
همینطور که شاهد بودید تیم مامبولرن بعد از همه تیم ها کارخود با جوملا را شروع کرد ( البته پشتیبانی عمومی )
بعد از همه تیم ها نسخه خود را منتشر کرد
اما اگر سری به سایت joomlacode بزنید میبینید در مدتی کمتر از تیمهای دیگر نسخه مامبولرن بیش از 4500 بار دانلود و استفاده شده
یا علی
خب من هنوز متوجه نشدم هر کدام از این دو جوملا چه برتری بر دیگری دارد
من میخوام یکیش رو استفاده کنم اما موندم کدوم یکی !
سلام
متاسفانه بخاطر بعضی از سوء استفاده های احتمالی نمیتونم دقیقا برای شما بنویسم فایل X لاین N از A به B تغییر داده شده !
اما کلیات رو میتونید در پست قبل من و همچنین در لینک زیر ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
خب من دو پست شما را خواندم
چیزی که میبینم این است که ما جوملا را بهتر فارسی میکنیم ! خب این ادعایی هست که طرف(های) دیگر هم دارد!
باید ظاهرا یکبار هر دو را امتحان کنم مشکل این است که الان برای کاری در تنگی زمان هستم!
شما به هرکدام که بیشتر اعتماد دارید، اعتقاد داشته باشید.
زمستانتان سپید
خیلی کار سختی نیست
همه اونها رو رو فولدهای مختلف نصب کن ببین کدوم چطوره دستت میاد
کسی نمیتونه بهت بگه کدوم بهتره
چیزی که مهمه ماژولها و الحاقاتی هستش که باید ببینی کدوم گروه بیشتر ساپورت میکنه
جناب آقای فیروزمندان بنده نگفتم همه
اتفاقا اون روزی که رای گیری بود من خیلی خوشحال شدم که مامبویی ها رفتن به سمت کمک به جوملا
حالا من یه سوال دارم
در همین شرایط فعلی
واقعا مامبو بهتره یا جوملا
من بیس انگلیسی مد نظرمه و نه اون فارسی و محلی شده ها
سلام
جواب تغییری نمیکنه :
اگر شما به دنبال سایت استیبلی هستید انتخاب اول مامبوست
اما اگر به دنبال اضافه کردن الحاقات مختلف هستید جوملا
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)