سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مشورت برای تبدیل به جوملا !

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مشورت برای تبدیل به جوملا !

سلام ...

مدتی نبودم الان گفتم یک سر بزنم دیدم انقلاب شده :دی مامبولرن جوملا عرضه کرده و خوب خیلی متفاوت هست با جوملای بی کیفیتی که قبلاً عرضه میشد .

میخواستم در این مورد باهاتون مشورت کنم که سایت شهر سخت افزار الان داره با مامبو کار میکنه و تغییراتی توی کد هاش دادیم و الحاقیاتی را با هزینه برامون مامبولرن نوشته . میخواستم ببینم به نظرتون عاقلانه هست تبدیل کنم به جوملا یا خیر ؟

لازم به ذکر هست که الان مامبو اکثر زیاد هامو با الحاقیاتی که در نظر گرفتیم میده فقط یکی از نظر امنیت یکم میترسم و دیگری آینده مامبو !

باتشکر
    شهریار

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : مشورت برای تبدیل به جوملا !

سلام

اگر برای این نیازهاتون هزینه کردید، پیشنهاد می کنم حداکثر بهره برداری رو از مزایای مامبو بکنید.

چون یکی از مزیت های جوملا نسبت به مامبو که دلیلی برای ترجیح جوملا بر مامبو هست، همین فراوانی امکانات هست که شما اون رو تامین کردید.

نگران آینده مامبو هم نباشید. ظاهرا همه چیز راه خودش رو میره، اما کندتر

از نظر منطقی هم جای نگرانی برای آینده مامبو وجود نداره. چون به فرض اگر مامبو به راهش ادامه نداد، هر موقع که تصمیم بگیرید می تونید تبدیل کنید. ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه هست.

درهر صورت انتخاب با شماست.

مامبو = امنیت و پایداری و الحاقات رایگان کمتر
    جوملا = الحاقات و افزودنی های بیشتر و پایداری کمتر

یا علی

سعید جان پایداری بیشتر یعنی چی ؟ میشه با دلیل بگید که چرا مامبو پایدار تر و امن تر از جوملا هست ؟

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

چون ساختار مامبو از لحاظ کلی تغییری در این چند سال نداشته و مشکلات ان همگی رفع شده است و به صورت پایدار در امده است
    موفق باشید

خب این دلیل به نظرتون قانع کننده هست ؟ جوملا هم در نسخه های بعد از 1.5 قطعاً مشکلاتش رفع میشه ...

یعنی تنها دلیل پایداریش این بود ؟

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

سلام

پایداری = Stability . این کلمه رو در گوگل جستجو کنید ...

پایداری یعنی اینکه من فرضا 30 سایت رو پشتیبانی می کنم. مامبو مدتهاست که مشکلی در اون گزارش نشده و من با خیال آسوده می تونم به کارم برسم.

اما جوملا بطور متوسط هر دو ماه یک نسخه امنیتی منتشر می کنه که در اون ایرادات امنیتی که در دو ماه گذشته گزارش شدند رفع میشه!
    اگر برای آپدیت کردن هر سایت فقط 15 دقیقه زمان لازم باشه، هر دو ماه باید 8 ساعت تمام وقت بگذارم و سایت ها رو یکی یکی آپدیت کنم.

تازه این با فرض بهترین شرایط هست که هیچ سایتی در این مدت هک نشه، همه سایتها در دسترس باشند و بدون مشکل جوملا آپدیت بشه.

[quote author=Shahryar_NEO link=topic=23643.msg123050#msg123050 date=1263550002]
    میشه با دلیل بگید که چرا مامبو پایدار تر و امن تر از جوملا هست ؟
    [/quote]

1- تعداد دفعاتی که مامبو هک شده به نسبت استفاده کنندگان مامبو و عمر مامبو، از نسبت مشابه در جوملا بسیار کمتر هست.
    به جرئت میشه گفت دفعات هک شدن مامبو (که از طرف هسته سیستم هک شده باشه) کمتر از 5% دفعات هک شدن جوملا هست.
    2- پروژه مامبو نزدیک به 10 سال از عمرش می گذره و 10 سال مدت زمان بسیار خوبی هست که یک سیستم به قول معروف آب بندی بشه.
    3- سیاست های بنیاد مامبو اینطور که به نظر میاد روی کیفیت و پایداری و امنیت محصول استوار هست تا کمیت و سرعت و وسعت.

از طرفی
    1- تعداد دفعاتی که جوملا هک شده چه در نسخه 1 و چه در نسخه 1.5 بسیار فراتر از مامبو بوده.
    2- سیاست تیم جوملا بر سرعت کار، وسعت کاربران، و امکانات بیشتر هست تا کیفیت، پایداری و امنیت. به تجربه میشه گفت تیم جوملا امنیت این سیستم رو با آزمون و خطا تامین می کنه.
    3- در برخی نسخه های جوملا اشتباهات فاحشی دیده می شد که باعث هک شدن یا خلل در کار سایت می شد.
    4- نسخه های مختلف جوملا رو ببینید. نسبت نسخه هایی که امکاناتی در اونها اضافه شده به نسخه هایی که برای پوشش دادن حفره های امنیتی و رفع ایرادات سیستم منتشر شدند چقدر هست؟ چندبار اتفاق افتاده که بخاطر باگ یا حفره امنیتی نسخه بعد جوملا به فاصله تنها چند روز منتشر بشه؟

[quote author=Shahryar_NEO link=topic=23643.msg123069#msg123069 date=1263555235]
    خب این دلیل به نظرتون قانع کننده هست ؟
    [/quote]

قطعا. چون اگر قانع کننده نمی بود، با وجود اینکه متولیان امر در شرکت فناوری اطلاعات همه تمرکزشون رو روی جوملا گذاشتند، سایتی مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا رو رها نمی کرد و از مامبو استفاده کنه.

[quote author=Shahryar_NEO link=topic=23643.msg123069#msg123069 date=1263555235]
    جوملا هم در نسخه های بعد از 1.5 قطعاً مشکلاتش رفع میشه ...
    [/quote]

نسخه بعدی جوملا 1.6 هست که البته هنوز آزمایشی هست و با توجه به تغییرات عمده ای که صورت گرفته، این موضوع بعید به نظر می رسه.

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)