سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سایت چند زبانه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سایت چند زبانه

با سلام.
    میخوام سایتی طراحی کنم 4 زبانه.از چه کامپوننتی میتونم استفاده کنم؟
    آیا جومفیش امکان 4 زبانه کردن داره؟
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 16 بار در 16 ارسال

پاسخ : سایت چند زبانه

سلام

بله این امکان رو داره و بهترین گزینه برای سایتهای چندزبانه است.

یا علی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

ممنون از راهنماییتون.
    من جومفیش فارسی شده رو نصب کردم ولی فقط فارسی و انگلیسی داره بقیه زبانها رو چه طوری بهش اضافه کنم؟
    ممنون

تشکر شده 16 بار در 16 ارسال

سلام

کافیست زبان مورد نظر رو به جوملای خودتون اضافه کنید.
    بعنوان مثال بسته ی زبان عربی جوملا رو دریافت و نصب کنید. سپس تعداد زبانهای جوملای شما در فولدر language بیشتر خواهد شد و جومفیش هم از تعداد زبانهای جوملا تصمیم میگیره که چندتا اضافه بکنه.

یا علی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام . من از جومفیش استفاده می کنم . همانطور که میدونید یکی از قابلیتهای جومفیش این است که می تونیم css تمپلیت و حتی هر ماژول و کامپوننت رو وابسته کنیم به زبان سایت . تو خود سایت جومفیش برای این کار آموزش داده ولی من نحوه تغییر کدهارو متوجه نشدم . اگر میشه راهنمایی کنید . مثلا یکی از css های من مربوط منو هست که اسمش menu-fusion.css هست . ظاهرا باید کد مورد نظر رو جایگزین محتوای این فایل کنیم و به جای اون دوفایل جداگانه که محتویاتش همین مجتویات menu-fusion.css هست را با نام های fa-IR.css و en-GB.css درست کنیم .
    حالا من نحوه وبرایش این کد رو دقیقا نمیدونم . لطفا راهنمایی کنید.
    آدرس کد :
    کد:
    http://www.joomfish.net/en/blog/30/90-language-dependent-design-of-course-with-joomfish-only
    ** هایپرلینک اصلاح شد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

شما تصور کنید دو سایت مجزا دارید.
    1- فارسی که rtl است
    2- انگلیسی که ltr است

برای هر دو قالبی طراحی میکنید. اگر حرفه ای باشید قالب را به صورتی طراحی میکنید که تفاوت این دو تنها در CSS باشه و تمام موارد از طریق CSS لود بشه.

خود حالا شما دو قالب دارید که در همه قسمت ها شبیه هم هستند غیر از CSS و بعضی از تصاویر. پس میتونید از یک index.php واحد برای قالب استفاده کنید.

اما شما دو CSS مختلف دارید که باید هر کدوم زمان خاصی لود بشه. مثلا فایل style_ltr.css زمانی لود بشه که زبان سایت انگلیسی است و style_rtl.css زمانی لود بشه که زبان سایت فارسی

برای این کار در فایل index.php نیاز به شرطی داریم که تشخیص بده در حال حاضر چه زبانی لود شده که بر اساس اون فایل css مربوطه بارگزاری بشه

برای این کار به این صورت عمل میکنیم

کد:
    <?php
       if ($this->language=="Fa") {
    ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_rtl.css" type="text/css" />
    <?php } elseif ($this->language=="En") { ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_ltr.css" type="text/css" />
    <?php } ?>
    بدین ترتیب میتونید برای زبان های بیشتر این موارد رو تعمیم بدید.
    یا علی

نقل قول نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

شما تصور کنید دو سایت مجزا دارید.
    1- فارسی که rtl است
    2- انگلیسی که ltr است

برای هر دو قالبی طراحی میکنید. اگر حرفه ای باشید قالب را به صورتی طراحی میکنید که تفاوت این دو تنها در CSS باشه و تمام موارد از طریق CSS لود بشه.

خود حالا شما دو قالب دارید که در همه قسمت ها شبیه هم هستند غیر از CSS و بعضی از تصاویر. پس میتونید از یک index.php واحد برای قالب استفاده کنید.

اما شما دو CSS مختلف دارید که باید هر کدوم زمان خاصی لود بشه. مثلا فایل style_ltr.css زمانی لود بشه که زبان سایت انگلیسی است و style_rtl.css زمانی لود بشه که زبان سایت فارسی

برای این کار در فایل index.php نیاز به شرطی داریم که تشخیص بده در حال حاضر چه زبانی لود شده که بر اساس اون فایل css مربوطه بارگزاری بشه

برای این کار به این صورت عمل میکنیم

کد:
    <?php
       if ($this->language=="Fa") {
    ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_rtl.css" type="text/css" />
    <?php } elseif ($this->language=="En") { ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_ltr.css" type="text/css" />
    <?php } ?>
    بدین ترتیب میتونید برای زبان های بیشتر این موارد رو تعمیم بدید.
    یا علی
    سلام و احترام به شما دوست عزیز

من هم همین مشکل رو دارم ، یه قالب دارم که دیفالتش فارسیه ، می خوام 4 زبان داشته باشم ، فارسی ، انگلیسی ، عربی و ترکی ... بنابراین دو تا قالب می خوام که یکی RTL و دیگری LTR ، باشه ...
    خوب تو پوشه ی CSS ، سه تا فایل هست به نام های template.css ، addons.css ، ie.php ، خوب سئوال هام :
    1- کدی که بالا گذاشتی رو باید تو کدم فایل ها وارد کنم ؟ تو فایل Template.css ؟
    2- تو کدوم قسمت فایل باید کد رو اعمال کنم ؟
    3- من فایل Template.css رو ویرایش کردم و همه ی Left ها رو Right ، بلاعکس تغییر دادم ... حالا اون رو تغییر نام بدم به : template_ltr.css ؟

نکته اینکه این قالب رو طراحی شده گرفتم ، لذا خودم طراحی نکرده ام ...

4- خوب یه سئوال کلی !
    من تونستم قالب فوق را کاملا چپ به راستش کنم ، در جومفیش این امکان وجود داره که برای هر زبان به قالب اختصاص بدم ؟
    مثلا برای زبان فارسی یه قالب که RTL باشه و برای انگلیسی LTR ؟

اگر جومفیش این امکان رو نداره یه کامپوننت دیگه معرفی کنید لطفا البته غیر تجاری ...

ممنون از لطف دوستان
    ویرایش توسط manuel : 06-01-2011 در ساعت 09:44 AM

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

1.index.php
    2.در بین تگ head
    3.باید نام دیگری براش اختصاص بدید ! و در کد اون فایل رو برای چپ به راست مشخص کنید ! (فقط right , left ها رو نباید جابجا کنید ! برای این مورد! ممکنه باعث مشکلاتی برای قالبتون بشه اینکار! اگر دانشش رو ندارید از کسی درخواست اینکار رو داشته باشید!)
    4.جوابش رو من نمیدونم ! تا بحال جومفیش کار نکردم و بهتره کحه دیگر دوستان این سوال رو پاسخ بدهند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

1.index.php
    2.در بین تگ head
    3.باید نام دیگری براش اختصاص بدید ! و در کد اون فایل رو برای چپ به راست مشخص کنید ! (فقط right , left ها رو نباید جابجا کنید ! برای این مورد! ممکنه باعث مشکلاتی برای قالبتون بشه اینکار! اگر دانشش رو ندارید از کسی درخواست اینکار رو داشته باشید!)
    4.جوابش رو من نمیدونم ! تا بحال جومفیش کار نکردم و بهتره کحه دیگر دوستان این سوال رو پاسخ بدهند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    ممنون آقا مهدی عزیز
    من که نابود شدم ، ولی نتونستم تو فایل index.php ، کدهای داده شده رو طوری قرار بدم یه سوئیچ بشن دو تا css هام
    فایل inde.php قالبم رو ضمیمه کردم ، اگه لطف کنی خودت تغییرش بدی واقعا ممنون می شم ... خیلی کمک بزرگی بهم می کنی

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)