سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سایت چند زبانه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : سایت چند زبانه

سلام

شما تصور کنید دو سایت مجزا دارید.
    1- فارسی که rtl است
    2- انگلیسی که ltr است

برای هر دو قالبی طراحی میکنید. اگر حرفه ای باشید قالب را به صورتی طراحی میکنید که تفاوت این دو تنها در CSS باشه و تمام موارد از طریق CSS لود بشه.

خود حالا شما دو قالب دارید که در همه قسمت ها شبیه هم هستند غیر از CSS و بعضی از تصاویر. پس میتونید از یک index.php واحد برای قالب استفاده کنید.

اما شما دو CSS مختلف دارید که باید هر کدوم زمان خاصی لود بشه. مثلا فایل style_ltr.css زمانی لود بشه که زبان سایت انگلیسی است و style_rtl.css زمانی لود بشه که زبان سایت فارسی

برای این کار در فایل index.php نیاز به شرطی داریم که تشخیص بده در حال حاضر چه زبانی لود شده که بر اساس اون فایل css مربوطه بارگزاری بشه

برای این کار به این صورت عمل میکنیم

کد:
    <?php
       if ($this->language=="Fa") {
    ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_rtl.css" type="text/css" />
    <?php } elseif ($this->language=="En") { ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_ltr.css" type="text/css" />
    <?php } ?>
    بدین ترتیب میتونید برای زبان های بیشتر این موارد رو تعمیم بدید.
    یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

شما تصور کنید دو سایت مجزا دارید.
    1- فارسی که rtl است
    2- انگلیسی که ltr است

برای هر دو قالبی طراحی میکنید. اگر حرفه ای باشید قالب را به صورتی طراحی میکنید که تفاوت این دو تنها در CSS باشه و تمام موارد از طریق CSS لود بشه.

خود حالا شما دو قالب دارید که در همه قسمت ها شبیه هم هستند غیر از CSS و بعضی از تصاویر. پس میتونید از یک index.php واحد برای قالب استفاده کنید.

اما شما دو CSS مختلف دارید که باید هر کدوم زمان خاصی لود بشه. مثلا فایل style_ltr.css زمانی لود بشه که زبان سایت انگلیسی است و style_rtl.css زمانی لود بشه که زبان سایت فارسی

برای این کار در فایل index.php نیاز به شرطی داریم که تشخیص بده در حال حاضر چه زبانی لود شده که بر اساس اون فایل css مربوطه بارگزاری بشه

برای این کار به این صورت عمل میکنیم

کد:
    <?php
       if ($this->language=="Fa") {
    ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_rtl.css" type="text/css" />
    <?php } elseif ($this->language=="En") { ?>
         <link rel="stylesheet" href="TemplateAddress/Templatename/CssFolder/style_ltr.css" type="text/css" />
    <?php } ?>
    بدین ترتیب میتونید برای زبان های بیشتر این موارد رو تعمیم بدید.
    یا علی
    سلام و احترام به شما دوست عزیز

من هم همین مشکل رو دارم ، یه قالب دارم که دیفالتش فارسیه ، می خوام 4 زبان داشته باشم ، فارسی ، انگلیسی ، عربی و ترکی ... بنابراین دو تا قالب می خوام که یکی RTL و دیگری LTR ، باشه ...
    خوب تو پوشه ی CSS ، سه تا فایل هست به نام های template.css ، addons.css ، ie.php ، خوب سئوال هام :
    1- کدی که بالا گذاشتی رو باید تو کدم فایل ها وارد کنم ؟ تو فایل Template.css ؟
    2- تو کدوم قسمت فایل باید کد رو اعمال کنم ؟
    3- من فایل Template.css رو ویرایش کردم و همه ی Left ها رو Right ، بلاعکس تغییر دادم ... حالا اون رو تغییر نام بدم به : template_ltr.css ؟

نکته اینکه این قالب رو طراحی شده گرفتم ، لذا خودم طراحی نکرده ام ...

4- خوب یه سئوال کلی !
    من تونستم قالب فوق را کاملا چپ به راستش کنم ، در جومفیش این امکان وجود داره که برای هر زبان به قالب اختصاص بدم ؟
    مثلا برای زبان فارسی یه قالب که RTL باشه و برای انگلیسی LTR ؟

اگر جومفیش این امکان رو نداره یه کامپوننت دیگه معرفی کنید لطفا البته غیر تجاری ...

ممنون از لطف دوستان
    ویرایش توسط manuel : 06-01-2011 در ساعت 09:44 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)