-
پاسخ : مشکل در ورود به بخش مدیریت
دستکاری که آره! پلاگین نصب کردم حذف کردم ماژول نصب کردم (بازدیدکنندگان، رتبه در سایت و...)
یکبار هم می خواستم یه ماژول واسه درج نظرات کاربران نصب کنم گفت نمی تونید باید نسخه قدیمی پلاگین ؟؟؟ (اسمش یادم رفته) رو نصب کنید ولی چون اسمش توی پلاگین ها نبود من همه پلاگین های غیر فعال رو تیک زدم و فعال کردم تا اون پلاگینه فعال بشه (که شد و بالای صفحه پنل مدیریت با رنگ قرمز، فعال بودن اون پلاگین رو نشون داد) بعد که ماژول رو نصب کردم و کار نکرد خواستم دوباره غیر نصب کنم اون پلاگین رو و چون اسمش رو نمی دونستم بازم اونایی رو که یادم می اومد قبل از فعال کردن همه پلاگین ها فعال بودند رو فعال گذاشتم بمونن و بقیه رو غیر فعال کردم. فکر کنم از اون موقع به بعد دیگه نتونستم وارد بشم.
حالا اگه درست نشد می تونم مطالبی رو که درج کردم نجات بدم و دوباره جوملا رو نصب کنم و مطالب رو برگردونم؟
و یه چیز دیگه رو اضافه کنم که بعضی وقت ها وقتی می خوام وارد بشم، یوزر پس ورد رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی افته توی یه کادر آبی می نویسه نشست شما منقضی شده است...
اسم اون پلاگینه اگه اشتباه نکنم ارث بری بود!
پلاگین های Authentication رو هم دستکاری کردم. یعنی تو همین قضایا بود (فعال و غیر فعال کردم ارث بری)
** ارسالهای شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-09-2010 02:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)