سلام
Title سایتو هر کاری می کنم عوض نمیشه . توی بخش Global Configration و همینطور Main Menu هم اسمشو تغییر دادم ولی باز صفحه اولو که باز می کنم Title پیش فرض دیده میشه .
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟
** عنوان تاپیک اصلاح شد.

سلام
Title سایتو هر کاری می کنم عوض نمیشه . توی بخش Global Configration و همینطور Main Menu هم اسمشو تغییر دادم ولی باز صفحه اولو که باز می کنم Title پیش فرض دیده میشه .
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟
** عنوان تاپیک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منوها > منوی اصلی > صفحه ی اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان صفحه
یا علی
من اینکارو توی اولین مرحله انجام داده بودم . ولی بازم تغییر نمی کنه .
به نظرتون مشکل اصلی از کجاست ؟!
سلام
عنوان تاپیک اصلاح شد.3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
از کامپوننت های بهینه سازی برای موتورهای جستجو مثل sh404SEF استفاده نمی کنید؟
توی کامپوننتا که نه ولی توی بخش Plugin یه گزینه به اسم System - SEF هست که فعاله
مشکلم حل شد . مرسی
ایراد از front page بود
** دو پست یکی شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)