سلام من میخوام عکسه زیرو به مدیران بدم:
وقتی میرم گروههای کاربری و میرم مدیر انجمن تغییر اونجا که کادر ستارشو نوشته star.gif اونو میخوام تغییر بدم و بجاش اینو بزارم آپلود میکنم میزارم نمیشه چیکار باید بکنم؟

سلام من میخوام عکسه زیرو به مدیران بدم:
وقتی میرم گروههای کاربری و میرم مدیر انجمن تغییر اونجا که کادر ستارشو نوشته star.gif اونو میخوام تغییر بدم و بجاش اینو بزارم آپلود میکنم میزارم نمیشه چیکار باید بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
"نمیشه" یعنی دقیقا به چه مشکلی برمی خورید ؟
لطفا واضح تر توضیح بدید.
میخوام این عکس برای مدیر انجمنام باشه چطوری میتونم این کارو بکنم؟
مدیریت SMF -> مدیریت کاربران -> گروه های کاربری -> روی "تغییر" جلوی گروه کاربری موردنظر کلیک کنید.
نام فایل عکس ستاره رو وارد کنید و تعداد عکس های ستاره رو 1 قرار بدید. ذخیره.
عکسی که نامش رو وارد کردید، باید در پوشه images قالب شما باشه.
یا علی
چرا همه گروهاي كاربري رو ميشه رنگ بنديش رو انتخاب كردولي اسم مدير انجمن اين قابليت رو نداره.وفقط داخل انجمني عضو هست نوشته ميشه مدير انجمن.اگر جائي ديگه مطلب قرار بده مينويسه كاربر عادي.گزينه مخفي كردن درجه كاربري رو هم تيك زدم.ولي نه اسمش رو ميشه رنگي كرد نه ............تازه اگر چيزي به سايت اضافه كني مثلا گالري .همه كاربران تنظيمات اين گالري به منوي كاربريشون اضافه ميشه به جز مدير انجمن.
سلام
مدیران یک انجمن خاص کاربران عادی هستند که فقط دسترسی مدیریتی محدود به همون انجمن خاص رو دارند.
برای منظور باید یک گروه کاربری به نام "مدیران انجمن X " بسازید و دسترسی های لازم برای انجمن مربوطه رو به این گروه بدید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)