-
اضافه کردن قسمت کمک کردن به موسسه خیریه
سلام دوستان
من می خوام یه قسمتی رو تحت عنوان کمک به موسسه خیریه به سایت این موسسه اضافه کنم، به شکلی که کاربر رو به قسمتی هدایت کنه از طریق کارت های شتاب پرداخت آنلاین انجام بده.
این کار رو موسسه محک انجام داده
کد:
http://www.mahak-charity.org/internal.php?section=now
لطفا توضیح مفصل بدید.
با بانک ها باید قرارداد ببندم و تنظیمات کاربری.
ضمنا اگه راهی برای این کار اندیدشیده بشه ، می تونیم این کار رو تو سایت هامون نهادینه بکنیم.
سپاس فراوان
** هایپر لینک حذف شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2010 07:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اضافه کردن قسمت کمک کردن به موسسه خیریه
با سلام
یک راهش اینه که مثل مهک بانک سامان براتون یک قسمت ویژه در سایت خودش براتون ایجاد کند
راه دومش هم این است که یک بخش پرداحت آنلاین جهت کمک براتون طراحی بشه که اگر خواستید شخص من میتونم این کار را براتون انجام بدم.
موفق باشید
-
-
[quote author=نوید زراعتی link=topic=23772.msg123480#msg123480 date=1264046356]
با سلام
یک راهش اینه که مثل مهک بانک سامان براتون یک قسمت ویژه در سایت خودش براتون ایجاد کند
راه دومش هم این است که یک بخش پرداحت آنلاین جهت کمک براتون طراحی بشه که اگر خواستید شخص من میتونم این کار را براتون انجام بدم.
موفق باشید
[/quote]
1-در مورد بانک سامان :
قضیه اش چه جوریه؟باید به بانک مراجعه کنم؟خودشون این صفحه رو بهم اختصاص می دن و من بهش لینک می دم؟
2- به احتمال قوی بانک مورد نظر من اقتصاد نوین است.
3- در مورد طراحی خودتون یه کم بیشتر توضیح بدید بی زحمت ؟ نوع کار و هزینه؟
ممنونم
-
-
1- در این مورد شما باید برید شرکت پرداخت بانک سامان و طی مراحل اداری خودشون این صفحه ایجاد شود
2- سیستم بانک اقتصاد نوین کاملا شبیه بانک سامان است و مشکلی ندارد
3-برای شما یک صفحه طراحی می شود که کاربر مشخصاتشو وارد می کند سپس مبغ مورد نظر را مشخص می کند سپس وارد بانک سامان یا اقتصاد نوین می شود و وجه را پرداخت می کند و مجددا به سایت شما باز می گردد.
** پیشنها من بانک سامانه چون کلیه بانک های عضو شتاب که ccv و رمزدوم داشته باشند را ساپورت میکنه
-
-
سلام
ممنون از پاسختون
گروه هدف من به احتمال قوی رمز دوم کارتشون فعال نیست
و می خوام از همون رمز اول کارت که رمز مورد استفاده در عابر بانک هم هست استفاده کنند.
آیا امکانش هست ؟که دیگه کاربر برای دریافت رمز دوم مراجعه نکنه و با همون رمز اول پرداخت داشته باشه؟
ممنونم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)