-
نحوه تغییر پسورد مدیریت جوملا
لطفا نحوه تغییر پسورد را در مدیرتی جوملا بفرمایید . من از روراهنمای کتاب جوملا عوض میکنم ولی وارد نمیشه میرم تو
phpmyadmin تیبل یوزر و پسورد کد شده را جاش پسورد جدید وارد میکنم که دیگه کد شده نیست و برخلاف پسورد قبلی پسورد رو واقعی و نه کد شده نمایش میده ایا کارم صحیح است یا مشکلی دارد لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2010 11:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه تغییر پسورد مدیریت جوملا
سلام
در مدیریت جوملا می توانید از قسمت مدیریت کابران پسورد ها را تغییر بدهید.
برای تغییر پسورد از phpmyadmin باید پسورد جدید را خودتان به صورت کد شده وارد نمایید . اگر پسورد خود را فراموش کرده اید این کد را در قسمت پسورد تیبل یوزر در phpmyadmin وارد کنید تا پسورد شما به 123123 تغییر کند :
کد:
fd530a53afdcf04e8908dbd7d0227b1a:nBooCqk8OvzckjzriPBPSDe4q80pmXBL
-
-
ممنون ابتین جان انجام دادم ولی یه مشکلی داره وقتی عوض کردم و دوباره اومدم تو مدیریت و یوزر پس جدید رو وارد کردم دوباره برمیگرده به صفحه لوگین . اینجا چه چیزی مشکل داره ؟ البه اگر پسورد دیگری بزنم میگه اشتباهه ولی پسورد 123123 رو میزنم برمیگرده دوباره به لوگین . مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنید قبلا یکی میگفت فایل کانفیگ تو خط اخر یک خط اضافی دارد که البته نفهمیدم یعنی چی اخه روزهای اول درست کارمیکرده
-
-
با سلام
یک دور کل فایل هاتون را جایگزین کنید ، ممکنه فایلی آلوده باشه
موفق باشید
-
-
[quote author=آبتين link=topic=23694.msg123150#msg123150 date=1263642229]
سلام
برای تغییر پسورد از phpmyadmin باید پسورد جدید را خودتان به صورت کد شده وارد نمایید . اگر پسورد خود را فراموش کرده اید این کد را در قسمت پسورد تیبل یوزر در phpmyadmin وارد کنید تا پسورد شما به 123123 تغییر کند :
کد:
fd530a53afdcf04e8908dbd7d0227b1a:nBooCqk8OvzckjzriPBPSDe4q80pmXBL
[/quote]
دوست عزیز اگه بخوایم این کد رو تبدیل به کاراکترهای واقعی خودش کنیم روشش چیه ؟ من شنیده بودم یه برنامه هست که اینکارو می کنه .
-
-
بله برنامه هایی هست که این کار رو می کنه ولی هیچ کدوم به درستی عمل نمی کنند مخصوصا اگر کلمه عبور انتخابی شما پیچیده باشد . این برنامه ها معمولا از روی دیتابیسی که از کدهای مختلف دارند قادر به برگرداندن کد ها هستن وگرنه خود روش MD5 یک کد سازی یک طرفه است و قابل برگشت نیست .
-
-
سلام من جدیدا جوملا فارسی نصب کردم ولی زمان ورود پیغام خطای کاربر و رمز میده،خسته شدم،کار باهاش واقعا پیچیده بنظر می آید...
-
-
سلام
یوزر شما admin هست. توجه کنید بزرگی و کوچکی کلمات مهم است.
رمز عبور شما هم همان است که در هنگام نصب تعیین کردید. دقیقاً همان پسورد را باید استفاده کنید در غیر اینصورت نخواهید توانست وارد شوید.
اگر نمیدانید پسورد را چه تعیین کردید جوملا را حذف کنید و دوباره نصب کنید.
زمستانتان سپید
-
-
متشکرم،درست شد وارد شدم ولی کد داده شده در بالا را در قسمت رمز راهبری وارد کردم و الان رمز آن چشزی نیست که سابقا گذاشته بودم.راه عوض کردن رمز فقط به صورت کد کردن است؟!!!
-
-
خیر!
شما میتونید از مدیریت جوملا وارد مدیریت کاربران بشید و سپس رمز کاربر مورد نظر خود را تغییر دهید!
زمستانتان سپید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)