-
قرار دادن ايكن تشكر
سلام:
طبق قوانين سايتتون براي هرسوال در انجمن مخصوص وتاپيك مخصوص بايد مطرح بشه منم بابت سوالام تاپيك مشابه نديدم .براي همين هي مجبورم پست بزنم.
سوالم از سروران گرامي اينه چطوري ميشه يك دكمه جالب بود يا تشكر در پائين هرپست در قالب SMF 2.0 RC2 ايجاد كرد تا از پستهاي جالب وپرمحتواي يك كاربر تشكر كرد.يا بصورت كلي بگم چطور ميشه پائين هرپست يك ايكن با يك موضوع ايجاد كرد.ولي مهمترينش براي من فعلا همين تشكر هست.ممنون وسپاسگذار.
درضمن اون سايتي كه ابزارهاي SMFرو بصورت فارسي قرار ميده وشما هم لينكش رو دربعضي از پستها مطرح كرديد ابزارهاي بسيار مفيدي داره ولي متاسفانه من روي هركدوم از لينكها كليك كردم سايتي كه براي دانلود به اونجا ميري اجازه دانلود نميده .پيغام ميده كشور شما ساپورت نميشه.البته من براخودم اينطوري ترجمه كردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2010 01:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قرار دادن ايكن تشكر
سلام
در مورد دانلود، در حال راه اندازی سایت جدیدی برای SMF هستیم.
در مورد بسته توصیه می کنیم هر چه می تونید، کمتر بسته نصب کنید.
با استفاده از این آموزش بدون نصب بسته می تونید این قابلیت رو تا حدودی فعال کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید این آموزش نیاز شما رو برطرف می کنه؟
-
-
پاسخ : قرار دادن ايكن تشكر
سلام.
ممنون از كمكتون.ولي من امتياز مثبت ومنفي رو راه اندازي كردم .ايكن تشكر رو ميخوام براي كاربران كه از همديگر تشكر ميكنند .چون شايد يك كاربر پستي بزنه كه از نظر100نفرجالب باشه يك روزه 100امتياز دريافت ميكنه .ولي تشكر فقط زير پستش اعمال ميشه.
از اصل موضوع دور نشيم .اگر اين ايكن و طريقه فعال كردنش رو در زير هر پست بهم ياد بديد ممنون ميشم
[hr]
بسته تشكر رو نصب كردم وحتي دوتا عدد صفر هم بالاي اواتار كاربر مباد ايكن هم زير هر پست هستولي ايكن به شكل نصفه نمايش داده ميشه كه هيچي هم داخلش نوشته نشده.روش كليك ميكني صفحه يكبار بارگذاري ميشه ولي تغييري دراعداد اعمال نميشه.درقسمت تنظيماتش هم جلوي همه مربع ها كه بايد تيك خورده بشه يا نه هيچ توضيحي ننوشته .چكاربايد كنم.حذف هم نميشه
** دو ارسال شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)