-
نياز به كمك حرفه اي ها!!
سلام خدمت همه
اين آدرس سايتي است كه من ساختم
kanon-rgo.com
اين سايت قالبش ja_purity است.
مشكل من با اين سايت اينه كه اولا"با تغيير رزولوشن كاربر نحوه نمايش محتويات عوض ميشه
بعد هم عكس قسمت هدر تو هر سيستمي يه جور نمايش داده ميشه
البته اين سايت درسته آپلود شده اما هنوز تو تست قرار داره
اما كمكي كه من ميخوام شما حرفه اي ها به من بكنيد اينه كه شما وقتي تو قسمت ويرايش قالب ميريد. يه پيش نمايش داره كه قسمت به قسمت سايت رو نشون مي ده
در اونجا من وقتي با IE پيش نمايش سايت رو ميبينم
يه اسكرول افقي داره كه از سمت چپ فضاي خالي نداره اما از سمت راست فضاي خالي داره
اين مسئله رو تو سايت پيش فرض جوملا هم مشاهده ميشه كرد
اما وقتي قالب بخش مديريت رو ميبيني اين مسئله مشاهده نميشه
من ميخوام بدونم چه جوري بايد اين فضا رو تو سمت چپ و راست به صورت متقارن در بيارم.
و آيا با اين متقارن سازي مشكلات نمايش سايت و عكس هدر برطرف ميشه
اصولا" بهترين سيستم و رزولوشن براي نمايش سايتهاي جوملا با قالب پيش فرض ja_purity چيه
اگر چيز ديگه هم به ذهنم رسيد ميپرسم و شما هم بفرماييد
** هایپرلینک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2010 09:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نياز به كمك حرفه اي ها!!
سلام
به انجمن تخصصی مامبولرن خوش آمدید. لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمایید:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
-
-
در مورد بند 3 قوانين حق با شماست اما من تو يه پاراگراف سؤالم رو تونستم مطرح كنم. نمي دونم چه جوري بايد تو چند كلمه اينكارو ميكردم
اما منظورتون از بند 39 رو متوجه نشدم.
Ja_purity يك قالب رايگان جوملاآرت است. بعد هم من فكر كنم اين مسئله با چند تا كد php قابل حل باشه و به طور مستقيم به قالب ربط نداشته باشه
به هر حال عذر ميخوام كه پستم عنوان مناسب نداشت.
-
-
سلام
دوست من
ما در جهت فرهنگ سازی اپن سرس و احترام به قوانین سایت های مختلف مورد 39 را در قوانین مامبولرن اضافه کردیم.
متاسفانه اکثر کاربران ایرانی و ... به علت نبود بستر برای پرداخت های الکترونیک از قالب و افزونه های نال شده استفاده میکنند .
قالبی که شما ذکر کردید از قالب های کامرشیال و غیر رایگان سایت جوملارت است که باید خریداری بشه. و در صورتی که خریداری بشه سایت مورد نظر به شما پشتیبانی میده .
درسته که جواب سوال شما سادست اما باید این فرهنگ سازی رو از جایی شروع کرد .
یا علی
-
-
بله حق با شماست
من نميدونستم اين قالب غيررايگان است.
آيا اگه من يك قالب بخرم اين مسئله در اون حل ميشه؟
آيا قالبهايي كه سايت مامبولرن ارائه و پشتيباني ميده اين مشكل رو ندارن؟
-
-
سلام
شما زمانی که عضو کلاب جوملارت میشید از پشتیبانی اونها میتونید بهره ببرید. علاوه بر این قالب شما میتونید تمام قالب هایی که تا الان توسط این تیم منتشر شده را دانلود و استفاده کنید. با عضویت شما لایسنس مورد نظر رو برای استفاده از قالب ها در سایت خود دریافت میکنید و در آینده دچار هیچ مشکلی نمیشید.
مامبولرن هنوز قالبی منتشر نکرده ...
در صورتی که برای عضویت در سایت هایی مثل جوملارت مشکل کردیت کارت داشتید ما میتونیم به شما کمک کنیم
یا علی
-
-
از بين سايتهاي فارسي كه قالب ارائه ميدن شما كدام رو پيشنهاد مي كنيد
من انقدر زبان قوي ندارم و مشكل وقت هم دارم به همين دليل گزينه هاي خارجي بدرد من نمي خوره
آيا قالب هاي فارسي ازين نظر استاندارد هستن
-
-
سلام
عضو شدن در Club جوملارت چندان هم کار سختی نیست! در صورتی که تمایل به خرید قالب های Joomlart داشته باشید، تیم مامبولرن اینکار رو براتون انجام خواهد داد.
اما در هر صورت اگر تمایل دارید از قالب هایی که سایت های فارسی ارائه میدن استفاده کنید،شخصا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پیشنهاد می کنم.
یا علی
-
-
سلام
من نمي دونم چرا سؤال اصلي من رو جواب نمي ديد
با توضيح هاتون منو قانع كرديد كه مشكلم رو دنبال نكنم
اما حالا هم هر چي تو هر پستم ميپرسم ابن مشكل متقارن نبودن و مشكل بد نمايش داده شدن مطالب حل ميشه يا نه .....
جواب نمي ديد
-
-
[quote author=steppenwolf link=topic=23867.msg124032#msg124032 date=1264506830]
من نمي دونم چرا سؤال اصلي من رو جواب نمي ديد
با توضيح هاتون منو قانع كرديد كه مشكلم رو دنبال نكنم
[/quote]
دوست عزیز!
سوال اصلی شما رو جواب دادم! به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دقت کنید!
کسی از شما نخواسته مشکلتون رو دنبال نکنید. بلکه از شما می خواهیم مشکلتون رو اگر امکان داره در جای مربوط به خودش دنبال کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)