-
نصب دستي كامپوننتها و ماژولها چگونه است؟
با سلام
ميخواهم بدونم آيا كامپوننتها و يا ماژولها و يا هر چه كه در مامبو نصب ميشود را ميتوان بصورت دستي نصب كرد؟
من الان يك مشكل بزرگ دارم و آن اينه كه:هاست من كنترل پنل سرورهاشو از cPanel به Plesk 8 ارتقا داده است.plesk8 كنترل پنل خوبي است فقط يك مشكل اساسي تا اين لحظه داشته است:
فايهاي زيپ شده را آنزيپ نميكند و اصلاً چنين امكاني در آن وجود ندارد.
Plesk 7 مربوط به سرورهاي ويندوزي اين قابليت را دارند ولي plesk8 مربوط به لينوكس آنرا ندارد.
در مامبو همانطور كه ميدانيد تمام كامپوننتها و ماژولها و هر آنچه كه قابل نصب ميباشد بصورت زيپ شده است.در اين كنترل پنل plesk8 بايد admin سرور فايل مورد نظر را براي من آنزيپ كند تا بتوانم با آن كار كنم و يا خود بصورت آنزيپ شده آپلود كنم و استفاده كنم.
من در حال حاضر مامبو را در اين سرور با plesk8 بدون مشكل نصب كردم ولي امكان نصب ماژول يا كامپوننتي را ندارم.مامبو پيغام آپلود را بخوبي ميدهد ولي در مورد نصب هيچ پيغامي حتي پيغام خطا هم نميدهد. و در نتيجه ماژول مربوطه در ليست ماژولها ظاهر نميشود.حتي من بطور دستي فايل ماژول را آنزيپ كردم و آنرا در مسير مربوط به ماژولها روي سرور آپلود كردم ولي در ليست نميآيد.راستش ميخواهم تا حد امكان سرور را عوض نكنم .براي همين آيا راهي براي نصب دستي ماژولها و يا كامپوننتها و يا مامبوتها و ... وجود دارد؟
ضمناً من از مامبو 4.6 استفاده ميكنم.
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2006 03:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)