سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشکل جدی در سئو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل جدی در سئو

درود بر شما. این مبحث خیلی فوری و برایم مهم هستش :
    $mosConfig_MetaDesc = '
    این بخش من خراب شده است!
    و یا به تعبیری بخش : معرفی عمومی سایت شما به موتورهای جستجو:
    واژه های کلیدی سایت شما برای موتورهای جستجو:

این دو گزینه خراب شده اند.

من گزینه را به این شکل پر کرده ام : سایت پارسیان فان
    حالا، نه تنها در صفحه اول من، بلکه در تمامی صفحات من دقیقا همین عنوان برای توضیح همه صفحات استفاده شده است!
    همه صفحات دقیقا این وتضیح را دارند! : <meta name="description" content="سايت تفريحي پارسيان فان " />
    براستی نباید چنین باشد! چه کنم ؟
    در وردپرس این مشکل براحتی قابل حل شدن است، اما راه حل را در مامبو نمی یابم.

من چه کار کنم که بجای اینکه توضیحات در همه صفحات تکراری باشند به این شکل باشد :
    Post Title + Url Title
    لطفا کمک کنید، مقدار قابل توجهی از بازدید من به همین علت پایین آمده است..

به این شکل که در همه صفحات تنها یک گزینه را نشان می دهندو آن این :

به این شکل که همه مطالب ، دسته بندی ها و صفحات دقیقا به یک شکل در گوگل ایندکس شدن و این فاجحعه هستش برای من..

من منتظر پاسخ هستم، وبسایت بالا 100 هزار بازدید داره و هر ساعت که می گذره من ضرر می بینم.
    سپاسگزار میشم اگر ..

** سه پست شما یکی شد
    ** تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : مشکل جدی در سئو

سلام.

دوست عزیز در کمتر از 1.5 ساعت سه بار پست فرستادید و بیش از سه بار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو نادیده گرفتید!

5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

42) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

43) سعی کنید اطلاعاتی که ممکن است برای راهنمایی شما مورد نیاز باشد (مثل نسخه جوملا و مامبو، نسخه کنترل پنل و ... ) را ذکر کنید تا نیاز به پرسش مجدد نباشد. همچنین درصورتی که برای راهنمایی سوالاتی از شما پرسیده شده، به تمام سوالات پاسخ دهید.
    1- از کدوم نسخه مامبو استفاده می کنید؟

2- دو خط مربوط به توضیحات و کلیدواژها ها که در فایل configuration.php هستند رو بصورت کد قرار بدید اینجا

3- "این بخش من خراب شده است!" - خراب شده است یعنی چه ؟ چه چیز باعث شده خراب بشه؟

4-الف) آیا سورس رو هم تغییر دادید؟ ب) اخیرا (قبل از این مشکل) چه تغییراتی در سایت اعمال کردید؟

5- آیا برای مطالب کلیدواژه و توضیحات رو وارد کردید؟

6- آدرس سایتتون رو لطفا بفرمایید.

یا علی

درود
    دوست عزیز ادرس اینجاست : parsianfun.com
    تشفیف ببرید و لطفا سورس رو ببینید : کد توضیح این هستش درست همون چیزی که تو بخش ادمین وارد کردم :
    <meta name="description" content="سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی" />
    <meta name="keywords" content="دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه" />

و حالا وارد یکی از مطالب بشید مثلا این :
    کد:
    http://www.parsianfun.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16626&Itemid=129
    حالا دوباره گزینه View source رو بزنید باز هم، همون کدهای بالا رو می بینید!
    این :
    <meta name="description" content="سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی" />
    <meta name="keywords" content="دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه" />
    در حالی که نباید اینطور باشه.

وبسایت مال دوست این بنده هستش،
    قبلا اصلا کلمات کلیدی و توضیحی در بخش ارسال مطلب جدید رو وارد نمی کردن، و مشکلی نبود. اما اینکه الان همه توضیحات و کلمات کلیدی ها دقیقا مثل هم هستند این به شدت به گوگل ما ضربه می زنه و سئو ما رو هم خراب (Description & keywords)
    Description همه جا دقیقا یک مثل هم هستش،
    من باید چهع کار کنم که توضیحات در مطالب کلا حذف بشه (جز صفحه اول)
    و یا چه کار کنم که که بدون وارد کردن کلمات کلیدی در ارسال مطلب، اتوماتیک این به توضیح ارسال بشه : Post Titile + Url Titile + Tags
    من زبان مامبو رو بلد نیستم به زبان عموم میگم شما خودتون به نحوه مامبو ترجمه کنید :
    پس چه کار کنم در مطابب ها (فقط مطلب ها) توضیحات اتوماتیک ثبت بشه و یا کلا حذف بشه، دیگه اصلا تگ meta name="description وجود نداشته باشه.

ممنونم بابت ارسال اسپم معذرت می خوام.
    منتظر پاسخ خواهم ماند.
    --------------------------------

میشه کمک کنید؟
    شما پشتیبان مامبو هستید؟
    این مشکلات در سیستم های دیگه خیلی آسون حل شدنی هست. لطفا کمک کنید

** هایپرلینک اصلاح شد(کبیری)
    ** 2 ارسال یکی شد

سلام

ما از مامبو پشتیبانی می کنیم، اما حل مسئله بدون دونستن صورت مسئله ممکن نیست.

من از شما 6 سوال پرسیدم، اما شما به 5 سوال جواب ندادید! درحالی که در همین پست یادآوری کرده بودم.

برای آخرین بار به شما یادآوری می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو به دقت مطالعه کنید و به اونها پایبند باشید.

الان همه توضیحات و کلمات کلیدی ها دقیقا مثل هم هستند
    Home Page:
    کد:
    parsianfun.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 16651&Itemid=81 :
    کد:
    <meta name="description" content="کلیپ دیدنی و خنده دار از یک عروسک خیلی خوش خنده و با مزه" />

1- ادرس سایت : parsianfun.com/
    2- برای مطالب قبلی کلیدواژه و توضیحات نوشته نمی شد (اما مشکلی هم نبود! یعنی وقتی کد توضیحات به سورس اضافه نمی شه، گوگل هم خودش خط اول مطلب رو به جستجو کننده نشون میده، اما الان که توضیح و کلید واژه وارد نمیشه، و توضیحات همه مطالب به یک شکل هستند، که بالا گفتم. اینکه همه مطالب دقیقا یک توضیح دارند ضرر قابل توجهی داره و قبلا اینطور نبود. یک هفته هستش که اینطوری شده)
    4-الف) گرداننده سایت میگه کاری نکرده، فایل کانفیگ و ادمینیستراتور مشکل خاصی نشون نمیده همه چیز ظاهرا مثل قبل هستش (اما باید گفت که چیزی تغییر کرده که من نمی تونم تشخیص بدم اون چیه)

5- دو خط فایل کانفیگ رو هم میام براتون می زارم به زودی
    اما دقیقا این رو داره : "سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی
    که همین توضیح توی همه صفحات تکرار شده، صفحاتی که اطلاعات خاص توش وارد نشده

6- نسخه مامبو: 4.6.5

درود از اینکه مطلبم رو در دو پست گفتم پوزش می خوام

کد فایل کانفیگ :
    کد:
    $mosConfig_offline_message = 'سایت در حال به روز رسانی می باشد.<br /> لطفا بعدا مراجعه نمایید.';
    $mosConfig_error_message = 'سایت به علت حجم تراکم بازدید چند لحظه در دسترس نمی باشد ';
    $mosConfig_debug = '0';
    $mosConfig_lifetime = '900';
    $mosConfig_MetaDesc = 'سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی';
    $mosConfig_MetaKeys = 'دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه';
    $mosConfig_MetaAuthor = '0';
    ** دو پست شما یکی شد.

سلام.

در مامبو 4.6.5 اگر توضیحات و کلیدواژه ها برای یک مطلب مشخص نشه، بصورت پیش فرض توضیحات و کلیدواژه های سایت به اون اختصاص داده میشه.

برای مطالبتون کلیدواژه ها و توضیحات رو وارد کنید، مشکلتون حل خواهد شد.

حالا باید برای 50 هزار تا مطلب قبلی دونه دونه کلید واژه وارد کنم ؟
    من این رو می دونستم امکا این کار، کاری هست سخت طاقت فرسا..
    آیا میشه راهی نشون بدید که اتوماتیک نشه..؟

ممنون میشم
    منتظرم

سپاس

برای حل مشکل توضیحات تکراری، می تونید اینکار رو انجام بدید:

از Phpmyadmin وارد دیتابیس بشید. روی سربرگ SQL کلیک کنید. این جمله رو در کادر بزرگ کپی کنید و تایید کنید.

کد:
    UPDATE `mos_content` AS row SET row.metadesc=CONCAT_WS(' - ','XXXX',row.title) WHERE row.metadesc=''
    xxxx رو می تونید با یک یا چند کلمه موردنظرتون عوض کنید.

با اینکار مطالبی که توضیحات نداشته باشند، xxxx+عنوان مطلب به عنوان توضیحاتشون درنظر گرفته میشه.

توجه : قبل از انجام اینکار حتما از دیتابیس پشتیبان تهیه کنید. عبارت رو دقیق و بدون تغییر وارد کنید. به جای xxxx انشا ننویسید.

اما برای کلیدواژه های تکراری، تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یک اسکریپت یا مامبوت نوشته بشه که کلیدواژه ها رو بر اساس یک الگوی غیر تکراری اختصاص بده.

ضمنا اگر به فکر SEO هستید، توصیه می کنم آدرس قبلی سایتتون رو با wildcard به آدرس جدید ریدایرکت کنید

یا علی

آقا سعید بسیار دمت گرم.

مشکل نصفه و نیمه حل شد.

حروف فارسی رو قبول نمی کنه یعنی اگه بزنم :
    UPDATE `mos_content` AS row SET row.metadesc=CONCAT_WS(' - ','دانلود',row.title) WHERE row.metadesc=''
    چون کلمه دانلود فارسی هستش قبول نمیکنه، اگر این کلمه فینگلیش باشه قبول می کنه ؟
    چه کنیم ؟

و اگر بخوایم کل توضیحاتی که الان هست و پاک کنیم و از اول اضافه کنیم چه باید بکنیم ؟

سلام

collation دیتابیس و جدول mos_content و فیلد های موردنظر رو با استفاده از PHPmyadmin به utf8_general_ci تغییر بدید.

اگر حروف فارسی رو قبول نکرد، معادل یونیکد اون رو وارد کنید. مثلا معادل دانلود = دانلود

[quote author=enikazemi link=topic=23917.msg124687#msg124687 date=1265024066]
    و اگر بخوایم کل توضیحاتی که الان هست و پاک کنیم و از اول اضافه کنیم چه باید بکنیم ؟
    [/quote]

برای حذف توضیحات فعلی تمام مطالب (هرچند این کار توصیه نمیشه)، query زیر رو اجرا کنید:

کد:
    UPDATE `mos_content` SET metadesc=''
    سپس با استفاده از همون کد بالا می تونید توضیحات رو مطابق الگویی که توضیح دادم تعیین کنید.

یا علی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)