1- ادرس سایت : parsianfun.com/
2- برای مطالب قبلی کلیدواژه و توضیحات نوشته نمی شد (اما مشکلی هم نبود! یعنی وقتی کد توضیحات به سورس اضافه نمی شه، گوگل هم خودش خط اول مطلب رو به جستجو کننده نشون میده، اما الان که توضیح و کلید واژه وارد نمیشه، و توضیحات همه مطالب به یک شکل هستند، که بالا گفتم. اینکه همه مطالب دقیقا یک توضیح دارند ضرر قابل توجهی داره و قبلا اینطور نبود. یک هفته هستش که اینطوری شده)
4-الف) گرداننده سایت میگه کاری نکرده، فایل کانفیگ و ادمینیستراتور مشکل خاصی نشون نمیده همه چیز ظاهرا مثل قبل هستش (اما باید گفت که چیزی تغییر کرده که من نمی تونم تشخیص بدم اون چیه)

5- دو خط فایل کانفیگ رو هم میام براتون می زارم به زودی
اما دقیقا این رو داره : "سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی
که همین توضیح توی همه صفحات تکرار شده، صفحاتی که اطلاعات خاص توش وارد نشده

6- نسخه مامبو: 4.6.5

درود از اینکه مطلبم رو در دو پست گفتم پوزش می خوام

کد فایل کانفیگ :
کد:
$mosConfig_offline_message = 'سایت در حال به روز رسانی می باشد.<br /> لطفا بعدا مراجعه نمایید.';
$mosConfig_error_message = 'سایت به علت حجم تراکم بازدید چند لحظه در دسترس نمی باشد ';
$mosConfig_debug = '0';
$mosConfig_lifetime = '900';
$mosConfig_MetaDesc = 'سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی';
$mosConfig_MetaKeys = 'دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه';
$mosConfig_MetaAuthor = '0';
** دو پست شما یکی شد.