-
مشكل عدم اتصال به ديتابيس
سلام دوستان
من جوملا رو به يك هاست جديد انتقال دادم . اما بعد از تغيير دادن config اين ارور اومد . Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
بعد اومدم دوباره از نو نصب كنم . فولدر intallation رو كپي كردم و فايل config رو برداشتم . بازم اين ارور اومد . عجيبه كه من در مرحله نصب نه يوزر و نه پسوردي براي نصب مي دم اما اين ارور مياد . لطفا من رو راهنمايي كنيد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2010 06:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل عدم اتصال به ديتابيس
سلام.
سلام. در پستتون ابهامات زیادی وجود داره، درهرصورت، توصیه می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو در یک پوشه خالی و از نو نصب کنید، ببینید این مشکل باز هم هست یا نه.
-
-
سلام آقا سعيد .
ببينيد من جوملاي نصب شده رو كه انتقال دادم اين ارور اومد . بعد خواستم دوباره نصب كنم . اومدم فولدر نصب رو گذاشتم و بازم اين ارور اومد . مگه نبايد بره به صفحه نصب ؟ اصلا صفحه نصب نميره كه . من فايل configuration.pph هم كلا برداشتم .
-
-
[quote author=سعید link=topic=23927.msg124215#msg124215 date=1264662662]
سلام.
سلام. در پستتون ابهامات زیادی وجود داره، درهرصورت، توصیه می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو در یک پوشه خالی و از نو نصب کنید، ببینید این مشکل باز هم هست یا نه.
[/quote]
این کارو انجام دادید ؟
-
-
آقاي فيروزمندان با راهنمايي مشكل حل شد .فقط يك مشكل . چون فايل ها و فولدر ها رو انتقال دادم همه پرميشن ها شدن 755 . اما سايت صفحه سفيد مياد . مي شه بگين من بايد پرميشن ها را چي بدم الان ؟ الان همش 755 هست . اما سايت صفحه سفيد مياد .
-
-
سلام
مشکل نباید از پرمیشن باشه ( با توجه به ست کردن پرمیشن روی 755 )
چک کنید ببینید display Error در سرور شما فعال هست ؟ ( احتمالا نیست ) در صورتی که نیست از طریق htaccess اون رو فعال کنید و ببینید باز هم صفحه سفید نمایش داده میشه ؟
یا علی
-
-
با تشكر . مشكل حل شد . مشكل مربوط به ماژولي هست كه ارور مي داد . و من اشكالش رو مطرح كردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)