سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: انتقال مطالب یک جوملا به جوملای دیگری؟

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

انتقال مطالب یک جوملا به جوملای دیگری؟

سلام

من یک سایت جوملایی دارم که حاوی حدود 1000 مطلب است و می خواهم این مطالب را به جوملای دیگری که خود آن نیز حاوی تعداد زیادی مطلب است اضافه کنم.
    از چه جداولی بکآپ بگیرم و چگونه این کار را انجام دهم.

من خودم ار جداول bak , jos مربوط به کانتنت ها و مجموعه ها و بخش ها بکآپ گرفتم و روی جوملای دیگری ایمپورت کردم ولی نشد؟؟؟؟!!!!

اینکار را روی ومپ انجام دادم، چرا که مطالب مهم است.

در صورت امکان بفرمایید که آیا می شود اصلاعات هر سایت دیگر جوملایی را به این روش به سایت جوملایی دیگری اضافه کرد؟
    راستی منوهای هر چندتا جوملا یکی است ولی آی دی بخش ها و مجموعه های جوملا ها باهم متفاوت است. ???

لطفا شفاف راهنمایی کنید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : انتقال مطالب یک جوملا به جوملای دیگری؟

سلام

چند حالت وجود داره:

1- در جوملای مقصد، از قبل مجموعه هایی وجود داشته. سپس مجموعه هایی با اسم مجموعه های جوملای مبدا ساختید.

2- مجموعه های جوملای مقصد با مجموعه های جوملای مبدا از نظر تعداد و اسم برابر هست، اما فقط id اونها تفاوت داره.

3- در جوملای مقصد مجموعه های مرتبط با مطالب جوملای مبدا رو نساختید.

بفرمایید کدوم حالت هست تا بعد از روشن شدن موضوع راهنمایی تون کنم.

سعید جان تشکر از دقتت

من این سوال را که پرسیدم برای پیشبرد اهدافم هم الان و هم در آینده بود! یعنی اینکه من الان یک سایتی دارم که دارای مجموعه هایی است، و سایت دومی و سومی و ... که دارای مجموعه هایی بر اساس سایت اول هستند ولی ممکن است تعداد مجموعه های سایت های دوم و سوم و ... بیشتر از مجموعه اول باشد!!! به طور واضح تر اینکه ، هم مجموعه های سایت اول را دارد و هم چند مجموعه بیشتر.
    ثانیا اینکه آی دی ها هم بین این جوملاها یکی نیست!

خلاصه اینکه یعنی هر سه حالت.

من می توانم در آینده برای حل حالت سوم ؛ برای سایت های دیگر هرگاه مجموعه ای ساختم در سایت اول هم ایجاد کنم ولی آی دی یکی نمی شود!!!

امیدوارم منظورم را متوجه شده باشد.

یک مثال:
    من سایت اولی در رابطه با رشته ریاضی مهندسی دارم.
    حالا سایت دیگری در رابطه با درس ریاضی و سایت دیگری در رابطه با درس فیزیک و سایت دیگری در رابطه با درس شیمی و ... دارم.

حالا می خواهم مطالب این چند سایت را وارد سایت اول بکنم و نمی خواهم از خبر خوان و امکانات خارجی استفاده کنم.
    مطالب را که کاربران در سایت های مربوطه ایجاد کرده اند را می خواهم یکجا در سایت اول ارائه کنم.
    تمام این سایت ها من مدیر اصلی هستم.

این یک مثال غیر واقعی بود.

لطفا راهنمایی کنید.

سلام

توضیح دادن هر سه حالت با فرصت اندک ما ممکن نیست.

در رابطه با مثالتون، اینکار نیاز به دانش کافی از اصول طراحی پایگاه داده و مهارت در Data manipulation داره. بهرحال توضیح میدم:

تعاریف: سایت اول = سایت اصلی | فیزیک و شیمی و ... = فرعی

شما باید برای هر یک از سایت های فرعی، از جدول #__content خروجی بگیرید و در یک دیتابیس موقت وارد کنید.

سپس از جداول #___categories و #___sections و #___users خروجی بگیرید و در جدول سایت اصلی وارد کنید.

در جدول #__content دیتابیس موقت، با استفاده از دستورات SQL تمام مقادیر فیلدهایی که کلید خارجی هستند از جمله sectionid و catid و created_by و created_by_alias رو بر اساس مقادیر جدیدی که کلید اصلی جداول مربوطه در دیتابیس سایت اصلی پس از import کردن اطلاعات گرفته، بروز کنید.

بعد از بروزرسانی کلیدهای خارجی جدول #__content در دیتابیس موقت، فقط از دیتای این جدول خروجی بگیرید و در جدول #__content سایت اصلی import کنید.

با بررسی شمای دیتابیس جوملا، اگر id جدول #__content مرجع کلید خارجی جداول دیگه ای باشه (مثلا #___content_frontpage)، در جداول مربوطه در دیتابیس سایت اصلی، مقادیر این کلیدهای خارجی رو وارد یا بروز کنید.

یا علی

سلام

سعید جان خیلی تشکر،

این موضوع کمی پیچیده و مشکل است ولی می خواهم با کمک شما باد بگیرم.
    من اطلاعات زیادی راجع به پایگاه داده ها ندارم.

چند مورد:
    منظور شما از _# چیست؟ یعنی تمام موارد مربوط به آن و یا تمام پسوندها؟
    در یک سایت من فقط در جداول jos دارم ولی در سایت دیگری هم jos دارم و هم bak ، فرق این دو چیست و اینکه هر دوی آنها همه جداول را دارند؟
    جدول content شامل frontpage & rating و خود کانتنت است، من تمام این ها را بکآپ بگیرم؟
    لطفا در مورد دستورات SQL برای کلیدهای خارجی هم توضیح دهید. من در جدول کانتنت وارد Structure شدم و نمی دانم در مورد کلیدهای مورد نظر شما چکار کنم؟ از آنها export بگیرم؟

با تشکر مجدد

سلام

#_ همون پیشوند جداول هست که البته اینجا بخاطر اینکه صفحه راست به چپ هست، در انتهای نام جداول دیده میشه که در اصل اینطور هست table__#

جداول با پیشوند bak ، جداول پشتیبان هستند. موقع نصب یا ارتقای جوملا از شما سوال می کنه که جداول قبلی رو حذف کنه یا پشتیبان بگیره.

جدول content شامل rating و frontpage نیست. بلکه جدول content در ارتباط با جدول content_rating و content_frontpage هست.

rating حاول اطلاعات مربوط به امتیازدهی مطالب و frontpage مربوط به مطالب صفحه اصلی هست.

پشتیبان گرفتن و انتقال اونها ضروری نیست. فقط اگر تمایل دارید مطالبی که در صفحه اول بودند، بعد از انتقال هم در صفحه اول باشند، باید اینکار رو انجام بدید. همچنین اگر تمایل دارید امتیازات مطالب حفظ بشه.

منظور از بروزکردن مقادیر فیلدهایی که کلید خارجی هستند، این هست که مثلا اگر مجموعه شماره x شما بعد از انتقال جدول مجموعه ها ، شماره اون به y تغییر یافته، در جدول content فیلد catid رکوردهایی که مقادیر x دارند رو باید به y تبدیل کنید و به همین منوال برای بقیه موارد.

یا علی

آقا سعید بازهم تشکر

من یک اشتباه در تغییر کلیدهای خارحی کردم که متوجه آن شدم (من وارد structure کی شدم که ظاهرا بایستی وارد brows می شدم!)

---
    شما فقط جدول content را گفتید در بکآپ موقت ببرم و کلید های خارجی را اصلاح کنم، می خواهم ببینم مشکل عدم یکی بودم آی دی مجموعه ها و بخش ها را چه کنم؟ یعنی اینکه ما چندتا مجموعه و بخش همنام با آی دی های مختلف خواهیم داشت.
    آیا محموعه ها و بخش ها با توجه به حالات پستهای قبل یکی می شوند؟

---
    آیا این روش را تایید می کنید، منظورم از نظر زمان و وقت گیری است؟

[quote author=bigman_ahmad link=topic=24072.msg124953#msg124953 date=1265283227]
    می خواهم ببینم مشکل عدم یکی بودم آی دی مجموعه ها و بخش ها را چه کنم؟
    [/quote]

[quote author=سعید link=topic=24072.msg124884#msg124884 date=1265198568]
    منظور از بروزکردن مقادیر فیلدهایی که کلید خارجی هستند، این هست که مثلا اگر مجموعه شماره x شما بعد از انتقال جدول مجموعه ها ، شماره اون به y تغییر یافته، در جدول content فیلد catid رکوردهایی که مقادیر x دارند رو باید به y تبدیل کنید و به همین منوال برای بقیه موارد.
    [/quote]

[quote author=bigman_ahmad link=topic=24072.msg124953#msg124953 date=1265283227]
    یعنی اینکه ما چندتا مجموعه و بخش همنام با آی دی های مختلف خواهیم داشت.
    [/quote]

سوال اول رو به همین خاطر پرسیدم که اگر بخش یا مجموعه مشترکی در هر دو سایت وجود داشته باشند، راهنماییتون کنم.

آیا این روش را تایید می کنید، منظورم از نظر زمان و وقت گیری است؟
    [/quote]

از نظر زمانی بسته به فرصت شما و ارزش این کار برای شماست.

اگر منظورتون از تایید، روش انجام کار هست، بدیهی هست که چیزی که خودم گفتم رو تأیید می کنم!

اگر هم منظورتون خود این کار هست، خیر اینکار رو به دلایل مختلفی توصیه نمی کنم:

1- این کار با توجه به اینکه مطالب عینا کپی هستند اما با آدرس های مختلف، ممکن هست در رتبه شما در موتورهای جستجو تاثیر منفی بگذاره.

2- ممکنه در نحوه انجام اینکار اشتباهی صورت بگیره و مشکلی بوجود بیاد که در ابتدا متوجه نشید.

3- درصورتی که همه مطالب در سایت های خودشون در دسترس باشند، لزومی برای انجام این کار نمی بینم. مگر اینکه موردی باشه که خودتون صلاح بدونید.

یا علی

خیلی از راهنماییتان تشکر، آموزش خوبی شد.

در صورت اشکال ، مورد را مطرح می کنم.