-
پاسخ : نیامدن صحفه وب سایت پس از نصب جوملا
سلام
شما نباید روی فایل کلیک کنید. باید در مرورگر خود آدرس رو وارد کنید که در لوکال به شکل localhost و 127.0.0.1 قابل اجراست.
بعنوان مثال اگر شما جوملا رو در پوشه ی joomla در لوکال هاست نصب کرده باشید، سایت رو میتونید از آدرس زیر مشاهده کنید:
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2010 07:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام،
این پیغام را ببینید!؟
Wed Apr 28 13:07:17 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/www/joomla
[Wed Apr 28 13:07:18 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
[Wed Apr 28 13:07:32 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/www/joomla
[Wed Apr 28 13:07:32 2010] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
-
-
سلام
بنده اون لینکها رو مثال زدم. شما joomla رو با نام فولدر خودتون عوض کنید (یعنی جایی که جوملا رو داخلش نصب کردید)
یا علی
-
-
سلام،
جواب ,Not Found
The requested URL /abyes was not found on this server.
من فکر میکنم افزونه ؟؟؟کم دارم و یا اشتباهی کردم ؟
سلام ،
من تلاش میکنم تا جوملا را نصب کنم ولی صحفه index.php خالی است چند بار جوملا را داونلود کردم و سه یا چهار بار نصب کردم فر قی نمی کند. (wamp serve
تصویر داخل فولدر را ببیند :
کد:
http://i913.photobucket.com/albums/ac332/abyes/Joomola-Pic.jpg
** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد
-
-
من تو نصب جوملا مشکل دارم ، همه فایل هارو هاست آپلود کردم .سایت من : تو صفحه اصلی این ارور میاد .
PHP Warning: require_once(E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\li braries\loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No
such file or directory in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21 PHP Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries \loader.php' (include_path='.;C:\php5\pear'
in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21
لطفا کمک کنید.
-
-
[quote author=iniesta link=topic=24224.msg135039#msg135039 date=1273167711]
من تو نصب جوملا مشکل دارم ، همه فایل هارو هاست آپلود کردم .سایت من : ()
تو صفحه اصلی این ارور میاد .
PHP Warning: require_once(E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\li braries\loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No
such file or directory in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21 PHP Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries \loader.php' (include_path='.;C:\php5\pear'
in E:\Homepage\goldstar.ecd.cc\joomla\libraries\jooml a\import.php on line 21
لطفا کمک کنید.
[/quote]
لطفا سوال خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)