سلام
اين مامبو سيستم خيلي خوبيه . با امكانات زياد. ولي خب چندتا چيز مهم نداره ( البته احتمالا من نميدونم )
1- سيستم نظرات براي هر مطلب
2- امتياز دادن به هر مطلب توسط كاربر
3- نمايش تعداد دفعات بازيد هر مطلب
حالا من اشتباه ميكنم يا اينكه كلا نداره ؟!

سلام
اين مامبو سيستم خيلي خوبيه . با امكانات زياد. ولي خب چندتا چيز مهم نداره ( البته احتمالا من نميدونم )
1- سيستم نظرات براي هر مطلب
2- امتياز دادن به هر مطلب توسط كاربر
3- نمايش تعداد دفعات بازيد هر مطلب
حالا من اشتباه ميكنم يا اينكه كلا نداره ؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مامبو هیچی کم نداره ...
1-برای قسمت نظر خواهی میتونید از قسمت دانلود بخش کامپوننت های مامبولرن کامپوننت AkoComment رو دانلود کنید . همچنین برای کار کردن این کامپوننت باید مامبوت AkoComment هم از قسمت مامبوتهای مامبولرن دانلود کنید و نصب و فعال کنید .
2- سیستم Ranking هم در مامبو به صورت پیشفرض موجود هست که شما اگر میخواهید برای همه مطالب فعال شود در قسمت مدیریت مامبو از منو Site >> Configuration را انتخاب کنید . در صفحه باز شده تب Content را انتخاب کنید . گزینه Item Rating/Voting را Show ست کنید . از بالا روی آیکن ذخیره کلیک کنید ...
3- نمایش تعداد دفعات بازدید هم در جداول نمایش دهنده مطالب به صورت پیشفرض موجود است اما اگر میخواهید زیر هر مطلب ( همونطور که در سایت مامبولرن هست ) تعداد دفعات بازدید نمایش داده شود باید یه سری تغییرات در کامپوننت کانتنت بدین و یا اینکه سفارش یک مامبوت اختصاصی رو بدین .
یا علی
دوست عزیز لطفا اگر میشه آموزش این رو بدین که چه جوری تغییر بدیم کدها رو که مثلا تعداد بازدید ها و لینک موضوع مطلب در همون صحفه اصلی پست دیده بشه؟
سلام
دوست عزیز برای این منظور شما باید به سایتهایی که به آموزش PHP میپردازند مراجعه کنید . ما پشتیبان مامبو هستیم و در این انجمن و سایت به مسائل مربوط به مامبو میپردازیم . آموزش کد نویسی جزء برنامه های ما نیست .
اگر شما تمایل دارید میتونید درخواست نوشتن مامبوت اختصاصی برای این منظور بدید .
موفق باشید .
ببخشيد ها ولی اين چيزایی که شما گفتين هر CMS ی داره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)