ممنونم
من joomlacomment4.0.0RC1 رو دریافت کردم . این نسخه که مشکلی نداره؟
حالا چندتا مشکل دارم و سوال
به عکس زیر نگاه کنید
[img width=640 height=259]http://www.iranuon.net23.net/uploads/1269743085.jpg[/img]
اولین مشکل اینه که با اینکه فایل زبان فارسی رو هم داره ولی بازم عناوین داخل کادر قرمز رفته سمت چپ و کلا فرم هم به جای رفتن به سمت راست رفته چپ . بعدش کلی فضای خالی سمت راست وجود داره آیا میشه فضای اضافه و خالی رو با کم کردن عرض سیستم نظرات از بین برد؟
2- من میخوام بی بی کد هایی که روشون رو خط آبی کشیدم رو حذف کنم فقط اونایی که خط کشیدم . از تنظیمات میشه کلا پاک کرد همشونو ولی اگر بخوام فقط مورد خاصی رو پاک کنم باید وارد فایل ها بشم و تغییرات بدم از کجا؟
3- این نسخه فعلا نسخه ی نهایی یا پایدار نیست آیا اگر من این نسخه رو نصب کنم و در اینده نسخه ی جدیدتری بیاد میشه نسخه ی جدید رو جوری نصب کرد که نظرها از بین نره؟
4- در جوملا 1.6 به صورت پیش فرض قراره سیستم نظرات وجود داشته باشه وقتی اون بیاد یعنی نظرات سایت 0 میشه و از نو نوشته میشه؟ یا اینکه مچ میشه؟ یا اینکه اصلا میشه مچ کرد؟
5- نظراتی را که در کامپوننت joomlacomment4.0.0RC1 نوشته میشن قابل نمایش در jomcomment نیستن؟
ببخشید سوالام زیاد شد
6 - چه کار میشه کرد که آیکن نوشتن نظر در صفحه اصلی نمایش داده نشه و فقط در ادامه مطلب ظاهر بشه؟
jomcomment_pro کامپونت خیلی قویی هست حیف که با فارسی خیلی مشکل داره توی اون یک گزینه ای بود که میشد آیکن رو از روی صفحه اصلی برداشت.
** دو پست شما یکی شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)