-
مشکل با sql کامپونت قرآن
با سلام
من کامپونت _28_Quran_for_Joomla_1_0_x را نصب کردم بخش انگلیسی به خوبی نشون داده می شه ولی زمانی که دیتابیس عربی را وارد می کنم جملات عربی را نشان نمی دهد و به صورت ÈöÓúãö Çááåö ÇáÑøóÍúãäö ÇáÑøóÍöíãö نمایش داده می شود .
البته بگم من دیتابیس انگلیسی را به صورت laitn 1 وارد می کنم . قسمت اول فایل عربی هم به این صورت است .
کد:
# phpMyAdmin MySQL-Dump
# version 2.2.6
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (download page)
#
# Host: localhost
# Generation Time: Sep 07, 2002 at 02:43 AM
# Server version: 3.23.47
# PHP Version: 4.1.1
# Database : `nuke` // [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
# --------------------------------------------------------
#
# Table structure for table `quran_fa`
#
CREATE TABLE quran_fa (
id int(11) NOT NULL auto_increment,
surano_fa int(11) NOT NULL default '0',
sura_fa varchar(30) NOT NULL default '',
ayatno_fa int(3) NOT NULL default '0',
ayat_fa text NOT NULL,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
#
# Dumping data for table `quran_fa`
#
INSERT INTO quran_fa VALUES (1, 1, ' الفاتحة', 1, 'بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ');
INSERT INTO quran_fa VALUES (2, 1, ' الفاتحة', 2, '\r\nالْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ');
INSERT INTO quran_fa VALUES (3, 1, ' الفاتحة', 3, '\r\nالرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ ');
ممنون می شم راهنماییم کنید چطوری باید این رو درست کنم
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2010 05:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با sql کامپونت قرآن
سلام
دیتابیس رو utf8 کنید تا مشکل حل شود!
زمستانتان سپید
-
-
با سلام
دوست عزیز وقتی اس کیو ال رو با utf8 ایمپورت می کنم ارور زیر رو می ده
کد:
There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem
ERROR: Unclosed quote @ 8609
STR: '
SQL: # phpMyAdmin MySQL-Dump
# version 2.2.6
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (download page)
#
# Host: localhost
# Generation Time: Sep 07, 2002 at 02:43 AM
# Server version: 3.23.47
# PHP Version: 4.1.1
# Database : `nuke` // [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
# --------------------------------------------------------
#
# Table structure for table `quran_fa`
#
CREATE TABLE quran_fa (
id int(11) NOT NULL auto_increment,
surano_fa int(11) NOT NULL default '0',
sura_fa varchar(30) NOT NULL default '',
ayatno_fa int(3) NOT NULL default '0',
ayat_fa text NOT NULL,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;# MySQL يك نتيجه خالي داد. (مثلا 0 سطر).
#
# Dumping data for table `quran_fa`
#
-
-
با سلام
دوست عزیز من با تمام حالات دیتابیس رو فرستادم هم با utf8 و هم با latbn1 با اولی که می فرستم کلا عربی رو نشون نمی ده و چیزی نیست ولی با دومی به صورت نامفهوم می یام نمی دونم مشکل از چیه
باتشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)