-
پاسخ : کامپونت اضافه کردن پروفایل
نمیدونم میتونم یا نه ولی اگر لطف کنید با گفتن اسم فولدر و یا اسم فایلی که باید ویرایش بشه کار رو برام راحت تر کنید
من تا اینجا دو چیز متوجه شدم جوملا فارسی دو چیز نداره . یک سیستم پروفایل فارسی که مشکل ایجاد نکنه . اونیکی هم یک سیستم نظر دهی هست که کاملا سازگار باشه
منم دیدم پیدا نمیشه خودم دارم joomlacomment4.0.0RC1 با فارسی و سی اس اس 3 سازگار میکنم . راستی این جوملا کامنت به جز قالب مدرنش بقیه قالب هاش منفجر شده هستن هم توی آی ای هم توی موزیلا
بازم ممنونم از شما آقایان کبیری و زراعتی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-15-2010 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فایلهایی که باید ویرایش شوند در پوشه ی زیر هستند.
components/com_comprofiler/plugin/templates/default
[quote author=zooghi link=topic=24369.msg126487#msg126487 date=1266267744]
منم دیدم پیدا نمیشه خودم دارم joomlacomment4.0.0RC1 با فارسی و سی اس اس 3 سازگار میکنم
[/quote]
در صورت تمایل میتونید بعد از اتمام کار، اون رو در بخش فعالیت کاربران قرار بدید.
یا علی
-
-
اگر تونستم حلش کنم خبرتون میکنم
ممنونم
-
-
بازم سلام
یک سوال دیگه . چه جوری میشه با این کامپوننت توصیر امنیتی برای فرم ثبت نام درست کرد؟ اگر با این کامپوننت نمیشه آیا این کامپوننت افزونه ای برای این کار داره من دوتا از افزونه هاشو دیدم یکی چک کردن آواتار بود یکی هم ست کردن خبرنامه
ممنون مشم کمک کنید
اگر نداشته باشه وقتی که فرم ثبت نام رو بدون ایمیل تایید بزارم مشکل اسپم پیش میاد یا اینکه این کامپوننت آنتی اسپم هم داره؟
-
-
سلام
بله یک پلاگین هست به نام CB Captcha که البته تجاریست و زیر فرم عضویت یک تصویر امنیتی هم میاره.
یا علی
-
-
ممنونم آقای کبیری
به یک مشکل دیگه برخوردم موقعی که از فرم ورد به سایت وارد سایت میشم - در ماژول فهرست کاربری روی جزئیات حساب کاربری که کلیک میکنم
به من همون فرم قدیمی رو نشون میده و فیلد هایی رو که من اضافه کردم رو نشون نمیده برای اینکه وقتی روی جزئیات کلیک کنم برم توی پروفایل خودم و بتونم تغییراتی که میخوام رو بدم باید چی کار کنم؟
اونم پلاگینی براش هست؟
ممنونم موفق باشید
[img width=640 height=335]http://www.iranuon.net23.net/uploads/1359990803.jpg[/img]
** دو ارسال یکی شد
-
-
سلام
دلیل این امر اینست که شما باید نوع اون آیتم منو رو تغییر بدید و نمایش پروفایل CB رو انتخاب کنید.
اون آیتم منو بصورت پیشفرض با نصب اطلاعات نمونه ی جوملا وجود داره و باید ویرایش بشه.
یا علی
-
-
متوجه نمیشم
میشه بیشتر توضیح بدید؟
-
-
سلام
مدیریت > منوها > منوی کاربری
روی "جزئیات حساب کاربری" کلیک کنید و در قسمت تنظیمات، "تغییر نوع" رو بزنید و از بین انواع آیتم منوها Community Builder > Profile رو انتخاب کنید و ذخیره کنید.
یا علی
-
-
من میخوام برای قسمتی که در زیر فلش زدم قانون تعریف کنم ولی گزینه اون رو توی فیلد ها و تب ها پیدا نمیکنم !
اگر بخوام حذفش کنم چی کار کنم چون توی آپدیت پروفایل هم همین گزینه رو ساختم و براش قانون تعریف کردم که اندازهی عرض و طول چقدر باشه ولی این یکی رو پیدا نمیکنم ! تنظیمات این گزینه ی پیش فرض کجاست؟

راستی اون کامپوننت کامنت رو نتونستم برای هر دو موتور جوملا و اینترنت اکسپلورر سازگارش کنم . یا با این سازگار میشد یا با اون :-X
ممنونم موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)