سلام.
آیا راهی هست که کلیپ ویدئویی رو بشه توی مطلب گذاشت که مستقیم از سایت بشه نگاه کرد ؟
سایت kalam.tv یه سایت مثل یوتیوب اما فارسی هست ، سیستمش خیلی شبیه جوملا هست اما من نمیدونم چیه ؟ اگه هست از چه ماژول یا پلاگینی استفاده کرده ؟

سلام.
آیا راهی هست که کلیپ ویدئویی رو بشه توی مطلب گذاشت که مستقیم از سایت بشه نگاه کرد ؟
سایت kalam.tv یه سایت مثل یوتیوب اما فارسی هست ، سیستمش خیلی شبیه جوملا هست اما من نمیدونم چیه ؟ اگه هست از چه ماژول یا پلاگینی استفاده کرده ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
گذاشتن ویدیو در مطلب:
ایجاد سایت مثل یوتیوب در جوملا:کد:http://extensions.joomla.org/extensions/812/details
موفق باشیدکد:http://www.jomtube.com/
در مورد لینک اول به نظر میاد پولی باشه چون موقع دانلود یوزر نیم و پسوورد میخواد. نمونه رایگانش رو سراغ ندارید ؟
آقا زحمت نکشید ، پیدا کردم دانلود کردم ، از یه سایت دیگه رایگان گرفتمش
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
هر دو اکستنشن معرفی شده رایگان هستند!
شاید در تحریم هستید به خاطر آیپی ایران !
زمستانتان سپید
نه ، من با آی پی آمریکا هم کانکت شدم اما بازم موقع دانلود یوزرنیم و پسوورد میخواست ، البته در مورد اکستنشن اول.
نصب کردم و جواب داد فقط یه مشکلی هست. از ماژول های Ja news استفاده میکنم ، میدونم که اینها تجاری هستن و نباید اینجا در موردش بحث بشه ، پس اگه مشکلم با ماژول هاست جواب ندید اما اگه میشه به شیوه دیگه ای این مشکل رو حل کرد لفطاً راهنمایی کنید.
چون سایز کلیپ بزرگتر از ماژول ja news میشه و صفحه میریزه به هم نمیخوام توی صفحه اول سایت نشون داده بشن. آیا باید در منوها گزینه ای مثلاً "فیلم ها" ایجاد کنم که با باز کردنش پست های مربوط به فیلم ها نمایش داده بشه یا راه دیگه ای هست ؟
در ضمن میخوام اسم پست مطلب توی قسمت آخرین مطالب بمونه که کاربرا بدونن همچین چیزی به سایت اضافه شده.
ممنون از لطفتون ، سبز باشید و پایدار
این که همش انگلیسی هستش
فارسی نداره ؟
تیم مدیریت لطفآ وقتی یک چیزی میدین برای دانلود اول یک نمونه از برنامه نشون بدین بعد لینک مستقیم بزارید اینقده ما رو نفرستین این سایت اون سایت
سلام
پلاگین allvideo توسط بنده فارسی شده اما فعلاً از انتشار آن (و هر اکستنشن دیگری!) بصورت عمومی معذورم! اما کامپوننت joomtube فارسیش رو سراغ ندارم. پلاگین رو در حالت انگلیسی میتونید استفاده کنید, چون تفاوتی در بخش کاربری نمیکنه.
شما اگر کمی با سایتهای فوق آشنایی داشته باشید میتونید خودتون دموی آنها را مشاهده کنید! فارسی سازی شاید تخصصی باشد اما کار کردن با سایتها نیازمند این هست که کاربران ICDL را حداقل طی کرده باشند.
زمستانتان سپید
علاقه مندی ها (Bookmarks)