-
مشکل باجولاتگ (JoomlaTag)
سلام.
براساس تذکر بجای آقای نوید زراعتی مطلب زیر رو به صورت تاپیکی جدا دوباره مطرح می کنم.
کم نسخه 3 جولا تگ (joomlaTag) رو در لوکال نصب کردم و دو مشکل زیر برای مطرح شده :
1: برچسبها مانند سایت دوستومون مهندس پزشک (bioemm.com) به صورت چسبان نشان داده می شود مثلا قوانین ترافیکی راه به صورت ـقوانین ترافیکیـ نشان می دهد. (به گمانم باید به قالب مربوط باشه چون در یه تنظیم دیگه که قالب دیگری داشت این مشکل نبود)
2: وقتی جستجویی صورت بگیرد پیغام خطاهای زیر قبل از نتایج نمایش داده می شود و وقتی پلاگین SearchTags رو غیر فعال کنم مشکلی پیش نمی آید.
کد:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\master\plugins\search\searchTags.php on line 47
Notice: Undefined property: stdClass::$created in C:\wamp\www\master\components\com_search\views\search\view.html.php on line 148
Notice: Undefined property: stdClass::$created in C:\wamp\www\master\components\com_search\views\search\view.html.php on line 148
البته مشکل دوم فقط در حالت لوکال هست با بررسی که انجام دادم روی سایت این پیغام خطا نبود.
** هایپرلینک اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2010 09:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل باجولاتگ (JoomlaTag)
سلام
1- در فایل components/com_tag/css/tagcloud.css خط 30 عبارت ;display:inline رو به ;display:inline-block تغییر دهید.
2- این مشکل در این کامپوننت ظاهرا هنوز برطرف نشده است و احتمالا دلیل عدم نمایش در هاست اینست که display_errors خاموش است.
نسخه ی php لوکال و هاست چند است؟
یا علی
-
-
جناب کبیری ممنون از راهنمایی مفیدتون. 
php: server 5.2.12 , local 5.2.8
مشکل رو چطور باید حل کرد؟
آیل برای امنیت سایت مشکلی ایجاد نمی کند؟
آقای کبیری در ضمن می تونم بپرسم برای سایتتون از چه فرم سازی استفاده نمودید؟ آیا امکان داره لینکش رو قرار بدین؟
با سپاس از شما
-
-
سلام
خواهش میکنم.
من کامپوننت رو تست کردم و تمام حالات رو پیاده کردم اما به این ارور نرسیدم و بدون مشکل کار میکرد.
احتمالا به یکی از تنظیمات سرور مربوط است که باید منتظر جواب گسترش دهنده ی کامپوننت باشید.
درضمن بنده روی جوملا 1.5.15 مامبولرن تست کردم.
فرم سازی استفاده نشده، کدنویسی صورت گرفته و به کمک یک کامپوننت کدها به جوملا اضافه شده است.
یا علی
-
-
با تشکر از شما
فقط برای امنیت سایت مشکلی ایجاد نمی کند؟
چون من پلاگین رو غیر فعال کردم.
ببخشید همیجنا پیرو پاسخ شما که روی جولای 1.5.15 مامبولرن تست کردید:
بین جوملای مامبولرن و دیگر ترجمه چقدر تفاوت هست؟
مگر بغیر از ترجمه چه تغییراتی بوجود میاید که می تواند اینقدر تاثیر گذار باشد؟
-
-
سلام
خیر مشکلی ایجاد نمیکنه.
در مورد جوملای مامبولرن دو تاپیک زیر رو مشاهده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)