سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: راهنمایی در مورد کوتاه کردن لینکهای فروشگاه virtuemart

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : راهنمایی در مورد کوتاه کردن لینکهای فروشگاه virtuema

[quote author=hamed-pc link=topic=24410.msg126998#msg126998 date=1266616778]
    سلام
    من تونستم با برنامه SEF Router for Virtuemart تا حدودی لینکها را به صورت HTML دربیارم . اما هنوز هم با اینکه پسوند html به آخر آنها اضافه شده است. با این حال خیلی بلند و نامفهوم میباشد لطفا دوستان یک بررسی کنند بخش فروشگاه را ببینند میشه باز هم کاری کرد که لینکها واضحتر و کوتاهتربشه برای موتورهای جستجو

[/quote]جهت بررسی لینک سایتتون و فایل رو قرار بدین.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

[quote author=پیمان link=topic=24410.msg127007#msg127007 date=1266623320]
    [quote author=hamed-pc link=topic=24410.msg126998#msg126998 date=1266616778]
    سلام
    من تونستم با برنامه SEF Router for Virtuemart تا حدودی لینکها را به صورت HTML دربیارم . اما هنوز هم با اینکه پسوند html به آخر آنها اضافه شده است. با این حال خیلی بلند و نامفهوم میباشد لطفا دوستان یک بررسی کنند بخش فروشگاه را ببینند میشه باز هم کاری کرد که لینکها واضحتر و کوتاهتربشه برای موتورهای جستجو

[/quote]جهت بررسی لینک سایتتون و فایل رو قرار بدین.
    [/quote]
    سلام
    چشم
    من امروز متوجه شدم که وقتی میخوام لینک بخش فروشگاه رو کپی کنم و در اینجا بگذارم به این صورت نمایش داده میشه
    کد:
    http://pcluxe.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-OnlineShop/category/7/%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1/%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-network/%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%AA%DB%8C%D9%84-pigtail.html
    خیلی برام عجیبه . اما لینک بالای بخش آدرس بار وقتی نگاه میکنی درسته اما وقتی میخواهیم کپی و در جایی پیست کنیم اینطوری نمایش میده
    قبل از اینکه این فایل رو بریزم اینطوری نمایش نمیداد. درسته که در آخر لینکها پسوند html اضافه کرده اما لینکهارو در هنگاه کپی و پیست اینطوری نمایش میده
    آدرس سایت این است
    pcluxe.com
    به بخش فروشگاه از منوی سمت راست دقت کنید . وقتی در حالت عادی نگاه میکنیم لینکها درست نمایش داده میشه . حالا برای امتحان یک کپی از لینک بگیرید و در جای دیگری پیست کنید ببینید چطوری نمایش داده میشه
    در ضمن اون فایل را نمیدانم اینجا چطوری پیوست کنم اما اینجا لینک سایتی رو که دانلود کردم رو براتون میزارم
    کد:
    http://joomlaplugins.net/joomla-extension-download/cat_view/34-virtuemart-specific-extension.html
    ** هایپرلینکها اصلاح شدند

سلام
    جناب آقای پیمان از راه کار شما هم استفاده کردم . ممنونم
    اما باز هم مسائلی وجود دارد که ترجیح دادم اینجا مطرح کنم برای هر چه بهتر شدن موضوع
    در فایلی که شما اینجا قرار دادید لینکها به این صورت نمایش داده میشوند
    کد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    حال اگر بتوان کاری کرد که به این صورت نمایش داده شود به نظر من بسیار بهتر میشود
    کد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در این صورت کلمه ی Category بر داشته میشود و همچنین به جای عدد خود کلمه بخش نمایش داده میشود که فکر کنم بسیار برای فهماندن به موتور جستجو خوب باشه . حال اینکه باز هم برای بهتر شدن چون سایت به زبان فارسی میباشد . بتوان کاری کرد که زبان فارسی را هم به لینکها اضافه کرد ( البته با این کار یه مقداری لینک بلند تر میشود) برای مثال
    کد:
    بعد از کلمه hardware کلمه فارسی شبکه هم با یک - جدا بشه و بعد .html نوشته بشه و در واقع بشه وارد بخشها شد بدون اینکه کلمه category نمایش بده

** هایپرلینک ها حذف شدند

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تا جایی که من می دونم البته براساس برسسی که در مورد وبسایت های معبری مثل مامبولرن داشتم، اکثرا تمایلی برای اینکه لینکها فارسی نشون داده بشه ندارند، البته بین صاحب نظران این مساله تفاوت نظرهایی دارد.
    از طرفی اگر هنوز صفحات زیادی از سایتون رو گوگل نشناخته پیشنهاد می کنم که پسوند .html را از لینک ها حذف کنید ( و اگر مانند من صفحات سایتتون از نا کجا آباد هم سر درآورده می بایست برای تغییرات لینک ها رو ریدارکت کنید که کلیدرد سر داره و من فعلا تا جوملا 1.6 ازاین مورد صرفنظر کردم)، در این مورد هم میتوانید سایتهای مطرح را بررسی کنید از جماه سایت جوملا.

من از php هیچ چیز نمی دونم تا بونم راهنمایی داشته باشم و اگر هم تغییراتی اعمال میکنم، اون با سعی و خطا هست (البته این روش کاملا اشتباههست)
    لطفا فایلی رو کهتغییراتی داده اید رو برای استفاده عموم اینجا قراربدین تا همه بهره مند شوند.
    موفق و سربلند باشید.

متشکرم
    من فایلهایی را که استفاده کرده ام را هیچ تعغیری ندادم و همانطور که بود استفاده کردم
    لطفا از دوستانی که میتوانند بیشتر در این مورد راهنمایی کنند که لینکها در بهترین وضعیت باشه در اینجا اعلام کنند و نحوه ی کار را هم بفرمایند
    با تشکر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12