کمک لطفا راهنمایی کنین این ارور رو صفحه اول من واسه چیه(samairan.ir( :-[
** پست تکراری حذف شد
** عنوان اصلاح گردید
** از هایپرلینک خارج شد

کمک لطفا راهنمایی کنین این ارور رو صفحه اول من واسه چیه(samairan.ir( :-[
** پست تکراری حذف شد
** عنوان اصلاح گردید
** از هایپرلینک خارج شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
لطفا مشخصات سرور و php و php admin را ذکر کنید
به احتمال خیلی زیاد مشکل شما از ورژن php admin میباشد.
در ضمن آیا شما سایت دیتا بیس را از لوکال به سایت خود import کردید؟
پست زیر را هم بخوانید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو ارسال شما یکی شد
مرسی از پاسخ گویی سریعتون من امروز اومدم از قسمت کامپوننت newsfeed رو پاک کردم که این بلا سرم اومد بعد یه نسخه دیگه از همون مامبو(مامبو4.6.2) داشتم کامپوننت و ماژول قبلیه رو حذف کردم و دستی دوباره کپی کردم در قسمت phpadmin هم در کوری مربوط به mos_newsfeedاین کد زیر رو وارد کردم
INSERT INTO `#__components` VALUES (17, 'خروجی RSS','',0,0,'option=com_syndic ate&hidemainmenu=1','سایت RSS مدیریت خروجی','com_syndicate',0,' ;js/ThemeOffice/component.png',0,''
INSERT INTO mos_modules VALUES (5, 'لینک RSS سایت', '', 5, 'left', 0, '0000-00-00 00:00:00', 1, 'mod_rssfeed', 0, 0, 1, 'text=\ncache=0\nmoduleclass_sfx=\nrss091=1\n rss10=1\nrss20=1\natom=1\nopml=1\nrss091_image=\nr ss10_image=\nrss20_image=\natom_image=\nopml_image =', 1, 0);
این کد بالا رو از پست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برداشتم ولی ارور زیر میاد
Error
SQL query:
INSERT INTO `#__components`
VALUES ( 17, 'خروجی RSS', '', 0, 0, 'option=com_syndicate&hidemainmenu=1' ;, 'سایت RSS مدیریت خروجی', 'com_syndicate', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '' ) ;
MySQL said: Documentation
#1146 - Table 'samanir1_iran.#__components' doesn't exist
کمکم کنید لطفا حیاتیه :'(
علاقه مندی ها (Bookmarks)