-
مشکل در پلاگین rokbox
سلام
من از پلاگین rokbox برای تصاویر ( به عنوان گالری تصاویر ) استفاده میکنم.
قبلا از پلاگین های مشابه استفاده کردم.
هر کاری میکنم تصاویر رو نمیاره! از راهنماش هم استفاده کردم ولی نشد!
آخرین نسخه این افزونه رو هم همین امروز دانلود کردم ولی کار نمیکنه، به جای اینکه تصاویر رو به صورت لایت باکس باز کنه، همون کدی رو که من تو مطالب استفاده میکنم نمایش میده! انگار که اصلا پلاگین هیچ کاری نمیکنه!
حتی سطح دسترسی فولدری که عکس رو توش گذاشتم و فولدر های بالاترش رو 777 کردم ولی بازم فایده ای نداشت.
از انواع کد هایی هم که تو راهنماش داده استفاده کردم ولی نشد که نشد! قالب سایت رو هم چند بار عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
کد:
http://www.rockettheme.com/extensions-downloads/free/1005-rokbox
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2010 12:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در پلاگین rokbox
سلام
آیا پلاگین فوق در مدیریت پلاگین ها فعال شده است؟
ترتیب قرار گرفتن پلاگین رو در مدیریت پلاگین ها عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر. مثلا اگر از نوع content است، شماره ی 1 در پلاگین های content باشه و همینطور موقعیتشو عوض کنید و تست کنید.
یا علی
-
-
پاسخ : مشکل در پلاگین rokbox
همه این کار ها رو کردم ( و هزار و یک کار دیگه ) ولی نمیشه!
من بعد از نصب و فعال کردن پلاگین و گذاشتن تصویر در فولدر images/stories/demo/rokbox/ و حتی تغییر سطح دسترسی فولدر های images و stories و demo و rokbox به 777 و گذاشتن کد زیر در یک مطلب، در قسمت کاربری به جای اینکه تصویر مورد نظر رو به صورت لایت باکس ببینم همون کد رو میبینم!
{rokbox title=|Audi RS8 :: Sample Caption for RS8 Image| size=|561 350|}images/stories/demo/rokbox/rs8.jpg{/rokbox}
در این پلاگین نمیشه موقعیت تعیین کرد ولی ترتیب قرارگیریش رو تا جایی که میشد عوض کردم و باز هم فایده ای نداشت. من فکر میکنم این یه قلقی داره.
** دو ارسال شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)