سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: مشکل در نصب و configuration.php

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مشکل در نصب و configuration.php

[quote author=مهدی. link=topic=24552.msg126945#msg126945 date=1266592702]
    در تاپیک قبلی هم خدمتتون عرض کردم که نمیشه گفت شما مشکلی پیدا میکنید یا نه! همه این موارد نسبی هستند.

هر مشکلی بود مطرح کنید. اما لطفاً قوانین انجمن را مطالعه نمایید تا به مشکل برخورد نکنید. ضمناً در تاپیکها توجه کافی را داشته باشید و مطمئن باشید کسی هست که به مشکل شما رسیدگی کنه. فقط باید صبور و شکیبا باشید.

نصب کننده جوملا یک نصب کننده تمام اتوماتیک هست. شما میتوانید بدون استفاده از نصب کننده ها در هر سیستم مدیریت محتوایی اونرو نصب کنید. اینکاری که الان شما کردید 70% نصب دستی جوملا رو شامل میشد!

جالبه بدونید من در یک هاستی مشکلاتی دیدم که اگر در جایی (مثلاً یک انجمن امنیتی و یا برخی دوستان قدیمی!) بیان میکردم کل سایتهای اون هاست (نزدیک به 850 سایت!) در عرض 48 ساعت هک میشد, بدون هیچ آپلود شلری بر روی هاست و یا ... !!! در انتخاب هاست همیشه باید دقت کرد. حتی برای سایتی که هدف مشخصی نداره!!!

برخی مواقع شده که من بیان کردم هاست رایگان بهتر از هاستی هست که شما براش هزینه کردید! نمونه هایی رو میتونید در ارسالهای قدیمی من مشاهده کنید که بعدها کاربر دچار مشکل شده و ... !

زمستانتان سپید
    [/quote]
    آقا مهدی
    اون مسأله حل شد اشتباه از خودم بود شاید خیلیا هم اشتباه من رو بکنن
    من وقتی جوملا داشت امکانات رو تست میکرد رفتم و فایلconfiguration.php-distرو به configuration.php تبدیل میکردم و نصب درست انجام نمی شد
    اما حالا نصب کردم
    ولی چند خط ارور بالای صفحه میاد:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/configuration.php:1) in /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/configuration.php:1) in /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/configuration.php:1) in /home/fcity/domains/fcity.ir/public_html/mobidl/libraries/joomla/session/session.php on line 426

حالا چه کنم؟

سطح دسترسی این فایل ها رو که گفته 777 کردم اما تغییری نکرد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

برای سوال/مشکل جدید خود تاپیک جدیدی باید ایجاد کنید. لطفاً قوانین را مطالعه نمایید.

زمستانتان سپید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

دوستان گل مشکل رو حل کردم

اگه این مشکل پیش اومد با ادیتور هاست فایل configuration.php رو ادیت کنید و محتویات رو درونش اضافه کنید و ذخیره کنید درست میشه
    حالا دیگه والا نمیدونم تفاوت UTF8 هاست با ویندوزم چی بود این رو اساتید محترم باید بگن تا ما هم بفهمیم

اما این جوملا هم دردسری شدا
    [hr]
    [quote author=مهدی. link=topic=24552.msg126991#msg126991 date=1266613343]
    برای سوال/مشکل جدید خود تاپیک جدیدی باید ایجاد کنید. لطفاً قوانین را مطالعه نمایید.

زمستانتان سپید
    [/quote]
    داداشم سخت نگیر دیگه
    درک کن اعصابم خورد شده بود
    بعدش اگه یه تاپیک جدید باز میکردم که دوباره یه 24 ساعت باید منتظر میشدم تا 4تا جواب درست بگیرم

** دو ارسال شما یکی شد

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

هرجایی قوانین خودش رو داره. (همونطور که قوانین ایران و آمریکا متفاوت هست و در این بین آفریقا هم از این دو متفاوت هست!) ما هم در انجمن مامبولرن قوانین مربوط به خودمون رو داریم و تنها انتظاری که از کاربر در قبال فعالیتمون داریم احترام به قوانین هست. هر کاربری که از قوانین سرپیچی کنه به ناچار دسترسیش محدود و سپس قطع میشه و اول برای مدتی و در نهایت برای همیشه !

اگر تمایل دارید از کاربران مامبولرن باقی بمانید لطفاً قوانین را یکبار برای همیشه مطالعه کنید.

زمستانتان سپید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12