-
انتقال سایت از یک دومین به دومین دیگر
سلام من می خواهم برای سایتم دومین های دیگری نیز قرار دهم که چند تا دومین داشته باشد ( .info . com .net ) , امثال اینها
برای بالا آوردن سایت روی اینها باید از اول جوملا را روی آنها نصب کنم؟!
کلا باید چه کاری انجام دهم تا قالب و تمام محتوای سایتم روی بقیه دومین ها هم باشد؟!
پیشاپیش ممنون از کمکتان!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2010 11:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انتقال سایت از یک دومین به دومین دیگر
سلام.
اگر هایت شما پارک دامین را ساپورت کنید
میتونید دامنه های دیگر خود را پارک کنید
دیگر نیاز به نصب مجدد هم نیست
یعنی زمانی که شما با .com جوملا را نصب کردید
و دامین های دیگر پارک شده باشند محتویات همان .com را باز میکنند
و هیچ فرقی هم با هم ندارند
پیروز باشید.
-
-
سلام
توصیه میکنم اینکار را نکنید! چون به ضرر شماست.
شما اگر قصد دارید با زدن آدرسهای فرعی سایت اصلی باز شود میتونید دومینهای دیگر را بر روی دومین اصلی ریدایرکت کنید.
تاپیک به بخش متفرقه منتقل شد!
زمستانتان سپید
-
-
سلام !
اگر بخواهم چند تا سایت داشته باشم (دومین های مختلف ) به ضررم است؟ می شود کمی توضیح دهید؟
ریدایرکت کردن روی دومین اصلی را هم اگر می شود توضیح دهید
trisha :"اگر هایت شما پارک دامین را ساپورت کند میتونید دامنه های دیگر خود را پارک کنید"
ببخشید من متوجه منظور شما نشدم" پارک دامین" منظور چی هست؟
یعنی کاری نیست که من انجام دهم؟اگر از هاست درخواست کنم خودش این کار را انجام می دهد؟
-
-
بله, از نظر ژئو به ضررتان خواهد بود. خیلی از سایتهای ایرانی این اشتباه رو میکنند و غافل از موارد مهمی هستند! از نظر موارد دیگر هم خیلی مفید نیست اینکار! از دومینها استفاده دیگری هم میتونید بکنید!
ریدایرکت کردن هم میتونید از پانل اصلی دامنه ها اقدام کنید (forward) و یا ابتدا دامنه ها را addon کنید و سپس با استفاده از redirect به دومین اصلی ریدایرکت کنید!
پارک دومین هم در اینجا توضیح داده شده و میتونید مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زمستانتان سپید
-
-
سلام ببخشید من اینقدر سوال می کنم
من این قسمت park domain را در هاستم پیدا نکردم (plesk windows
معمولا درکدام قسمت قرار دارد؟!
یک سوال دیگر آنکه مگر ابتدا نباید دومین را خریداری کرد؟!
برای redirect هم همینطور . فقط یه قسمت هست به اسم alias domain که فکر می کنم کارش همین است! اما من که یک بار یک آدرس به آن ادد کردم آن ادرس باز نشد ! نمی دانم آیا می بایست کار دیگری انجام می دادم یا نه!(از روی آموزش پلسک انجام دادم)
-
-
آموزشهایی که به شما لینک داده شد برای cpanel هستند و نه plesk.
برای پارک کردن دامنه ها میتونید از مدیر سرور تقاضا کنید. البته در صورتی که این امکان را باز گذاشته باشند! برخی سرورها محدود میکنند و ... .
متأسفانه پلسک مدتهاست کار نکردم و نمیدونم کجای منوهای اون هست!
دومین رو باید ابتدا بخرید و سپس dns اونرو به سروری که پارک کردید تنظیم کنید!
برای ریدایرکت همینطور! از مدیر سرور جویا شوید. وظیفشون هست به شما کمک کنند.
زمستانتان سپید
-
-
سلام من از پشتیبانی هاست پرسیدم جوابی که پشتیبانی بهم داد این بود :
"عینا کپی کردم"
shoma baiad 1 domain va host kharidarikarde va etelaat ra bar rie an upload konid
ns host ra bar roie domainhaie digar ham set karde va domainhara bar roie host redirect konid ke inkar ra dar cpanele host anjam midahid.
agar host win ast dar ghesmate domain aliase va agar linux ast dar ghesmate park domain""
می می خواستم جوملا رو دویاره نصب نکنم ولی مثل اینکه دوباره باید این کار رو بکنم ؟ نه؟
آیا درست متوجه شدم؟
-
-
سلام
در پلسک گزینه پارک دامنه domain alias است. برای اینکار نیازی به هاست جدید نیست و راحت میشه پارک کرد
موفق باشید
-
-
سلام
یعنی من دومین رو می خرم و در قسمت alias domain مشخصات رو وارد می کنم و دیگر لازم نیست جوملا نصب کنم ؟! و یا بک آپ ریستور کنم؟
من واقعا گیج شدم!!
alias domain کار ریدایرکت کردن رو انجام نمی ده؟ چون به معنی دومین مجازی است .من نمی خوام دومین جدید رو سایتم ریدایرکت بشه. می خوام خودش مجزا باشه! چون اگه ریدایرکت بهشه به عنوان مثال اگر سایت اولیه ***** شود اون آدرس ها هم ***** می شوند و همان صفحه ای را نشان می دهند که آدرس اولیه نشان می دهد!!! نمی دانم درست می گویم یا نه (فقط یک مثال بود)!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)