-
بالا نیامدن بخش مدیریت
سلام و خسته نباشید
سایت من بالا نمی آمد و مجبور شدم فایل configuration مامبو رو عوض کنم الان بخش مدیریت سایت بالا نمیاد
و این خطا رو میده :
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster @ bsks.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www. bsks.ir Port 80
کسی میتونه کمکم کنه
** هایپرلینک ها حذف شدند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2010 05:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بالا نیامدن بخش مدیریت
سلام
فایل .htaccess را حذف کنید ببنید مشکل رفع می شود
موفق باشید
-
-
-
-
سلام
.htaccess فایل رو به صورت خام از داخل پوشه مامبو مامبولرن خارج کنید و اپلود کنید
ببینید مشکل حل میشه ؟
-
-
[quote author=Mr.MersaD link=topic=24597.msg127290#msg127290 date=1266819575]
سلام
.htaccess فایل رو به صورت خام از داخل پوشه مامبو مامبولرن خارج کنید و اپلود کنید
ببینید مشکل حل میشه ؟
[/quote]
سلام
زمانی که با حذف htaccess مشکل حل نشده پس با جایگزینی htaccess خام مامبو هم مشکل حل نمیشه !
-------------
این مشکل ممکن هست چند دلیل داشته باشه :
- htaccess موجود در root هاست شما و یا در فولدر administratior
- پرمیشن ها
در هر دو صورت در error_log مشخص هست . با بررسی این قسمت میتونید بفهمید مشکل از کجاست. اگر آشنایی کافی با این مورد ندارید از پشتیبانی هاست بخوایید که براتون error log را بررسی کنند .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)