-
ویرایش قالب
سلام
در قالب من در بالای صفحه اسم joomlart.ir و در قسمت زیر سایت نوشته: این توسط joomlart.ir طراحی شده و توسط جوملا ساخته شده است.
من می خواستم این دو تا گزینه را پاک کنم ولی هرچه در منو های سایت گشتم نتوانستم پیدا کنم.لطفآ دقیقآ ادرسی که باید برو تا بتونم پاکشون کنم را درج کنید.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-22-2010 08:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ویرایش قالب
سلام
فکر میکنم
شما تو مدیریت > تنظیمات اصلی > نام سایت
میتونین اسم بالای صفحه رو تغییر بدین
برای نوشته پایین قالب هم باید با HTML اشنا باشید تا بتونید فایل ایدکس قالب رو ادیت کنید
-
-
حالا اگه میشه شما زحمت بکشید بفرمایید به مختصر به کجا برم تا نوشته پایین صفحه را ویرایش کنم.
ممنون میشم
-
-
ادرس سایت رو لطف کنید
تا بهتر بتونم کمک کنم
-
-
-
-
با یک ویرایشگر متن مثل Dw یا Frontpage یا حتی Not pad فایل ایدکس رو از داخل قالب دانلود کنید و باز کنید
به دنبال
کد:
</div></div>
<!-- BEGIN: FOOTER -->
<div id="ja-footer">
<small>کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت بانک نرم افزاری سهیل محفوظ میباشد.<br />طراحی شده توسط
<a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] w.joomlart.ir/" title="Visit Joomlart.ir!" target="blank"> JoomlArt.ir</a>.
ساخته شده توسط<a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] title="PersianIT" target="_blank"> جوملا</a></small>
<!--<small>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ww.JoomlArt.ir</small> -->
</div>
<!-- END: FOOTER -->
بگردید و ادیت کنید
** تگ کد اضافه شد
-
-
در ضمن یادم رفت بپرسم سایت که باز میشه در بالای کاوشگر می نویسه "قالب های رایگان جوملا" اینو چطوری حذف کنم و دوم اینکه گفته بودم بالای سایت می نویسه joomlart.ir از روشی که گفته بودید حذف نمیشه لطفآ دقیقتر راهنمایی بفرمایید.
ممنون
-
-
سلام
مدیریت > تنظیمات کلی > نام سایت
-
-
عنوان "قالب های رایگان" از کاوشگر حذف نشد؟
-
-
سلام
در مدیریت جوملا روی منو اصلی کلیک کنید و ببینید عنوان صفحه اول به چه صورت ست شده ؟
احتمالا این مورد از این قسمت فراخانی میشه که با تصحیح این مورد مشکل حل میشه
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)