سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: چند تا سوال؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

چند تا سوال؟

سلام
    چند تا سوال داشتم.
    1.چطور باید مطالب رو در صفحه اول سایت قرار داد؟(من گزینه نمایش در صفحه اول را فعال می کنم ولی باز مطلب در صفحه اول قرار نمی گیرد و در قسمت آخرین مطالب قرار می گیرد)
    2.چطور باید تصاویر تصادفی در صفحه اول سایت قرار بدهم؟
    3.من می خواهم مجموعه ها و بخش ها را حذف کنم ولی حذف نمی شود و خطا می دهد که این مجموعه یا بخش در سطل زباله قرار دارد؟(من سطل زباله را چک کردم ولی سطل زباله خالی است)
    4.می خواهم یک بخش را با ایتم منو نمایش بدهم ولی در قسمت "پارامتر ها-اصلی" گزینه انتخاب فعال نیست؟
    5.چطور باید در قسمت تماس با ما کادر های مستطیلی ایجاد کنم که کاربر بتواند مثلآ در کادر اول نام و در کادر دوم فامیلی و.... خلاصه مثل سایت های دیگر ؟
    6.در قسمت ارسال مطالب جدید من در نوار بالا که ابزار های فونت و اندازه و لینک و خلاصه بقیه گزینه ها وجود دارد نصف گزینه هایی که در جوملای دوستانم است برای من نیست؟(من جوملای فارسی 1.5.15 را از سایت joomlart.ir دانلود کردم)
    متشکرم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال

پاسخ : چند تا سوال؟

دوست عزیز سلام

لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یک بار و برای همیشه مطالعه کنید.

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال

پاسخ : چند تا سوال؟

1 - احتمالا شما تنظیمات صفحه اول رو تغییر دادید
    2 برای این کار جوملا یک ماژول دارد کافی ماژول مربوط رو بسازید و فعالش کنید و توی تنظیماتش آدرس پوشه ی عکس ها رو بذارید
    3 - هنگامی که شما قصد حذف یک مطلب را دارید (و همین طور منو) مطلب ابتدا بطور کامل حذف نمی شود و بلکه ابتدا وارد سطل زباله مطالب می شود و در صورتی که شما بخواهید می توانید از مدیریت مطالب وارد سطل زباله مطالب شده و مطالب رو حذف کنید
    4- متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین
    5 - قسمت تماس با ما یک سری از آیتم ها رو به صورت پیشفرض داره که شما می تونید فعال یا غیر فعالشون کنید در صورتی که کار شما با اون راه نمی افته باید کد ها رو ویرایش کنی یا اینکه از افزونه مناسب استفاده کنید (که البته من سراغ ندارم)
    6- یه افزونه وجود داره به نام اگر اشتباه نکنم jce که ویرایش گر شما رو تکمیل می کنه می تونید اون رو نصب کنید

در تکمیل حرف های دوستمون trisha قبل ارسال پست یه جستجوی کوچک توی انجمن ضرر نداره

** دو پست شما یکی شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)