-
ايجاد فاصله در متن مطالب وقتيكه از word به اديتر كپي
سلام
يك مشكل كوچيك هست كه شايد بگوييد مربوط به مامبو نمي شود ولي مطمئن هستم جواب آن مشكل خيلي ها را حل خواهد كرد.
مشكل اينه كه من مطالب سايت را در داخل نرم افزار word xp ابتدا تايپ و ويرايش ميكنم و به آن نظم ميدهم چون در اينجا هم راحتتر است و هم توسط تايپيست اين كار را انجام ميدهم .ولي وقتي متن آماده شده را در داخل اديتور پيش فرض مامبو 4.6 كپي ميكنم در قسمت مربوطه در مامبو و آنرا ذخيره ميكنم: بين خطوط فاصله بسيار زيادي مياندازد.من حتي در word فاصله بين خطوط را صفر ميكنم ولي هيچ فايده اي ندارد. البته خود قالب متن زيبائيش حفظ ميشود فقط فاصله ها زياد است ودر متنهاي طولاني اين موضوع طول صفحات (ارتفاع) را زياد ميكند كه چندان جالب نيست.
آيا راهي وجود دارد كه اين مشكل را حل كرد؟
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2006 03:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ايجاد فاصله در متن مطالب وقتيكه از word به اديتر كپ
سلام
دوست عزیز بعد از کپی متن از word به ادیتور مامبو اگر روی HTML کلیک کنید و سرس متون کپی شده رو ببینید متوجه مسائل زیادی میشید . از جمله اینکه کدهای موجود مربوط به ورد هست و با html تفاوت داره ...
راه حل این مشکل :
مشكل اينه كه من مطالب سايت را در داخل نرم افزار word xp ابتدا تايپ و ويرايش ميكنم و به آن نظم ميدهم چون در اينجا هم راحتتر است و هم توسط تايپيست اين كار را انجام ميدهم
اگر علت استفاده شما از ورد این مسئله هست پیشنهاد میکنم بجای ورد از frontpage استفاده کنید . در frontpage متون رو تایپ ، ویرایش و ... کنید و به داخل ادیتور مامبو کپی کنید
یا علی
-
-
سلام وممنون.
پيشنهاد خوبي بود
-
-
من تجربه زیادی دارم در این مورد.
پیشنهاد آقای فیروزمندان عالی است.
من هم پیشنهاد میکنم ابتدا متن رو داخل "نت پد" پیست و بعد داخل ادیتور مامبو بزارید.
-
-
ممنون
كمك بزرگي كرديد.دارم استفاده ميكنم و مشكلاتم كاملاً حل شد. باز هم مرسي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)