با سلام خدمت دوستان
علارغم جستجوهای انجام شده به مطلب مناسبی جهت آپلود و نصب سایتی که با جوملا طراحی کرده ام دست نیافته ام و از شما دوستان تقاضا دارم نحوه ی آپلود و نصب سایت بر روی Direct Admin را برام قرار بدید.
با تشکر فراوان

با سلام خدمت دوستان
علارغم جستجوهای انجام شده به مطلب مناسبی جهت آپلود و نصب سایتی که با جوملا طراحی کرده ام دست نیافته ام و از شما دوستان تقاضا دارم نحوه ی آپلود و نصب سایت بر روی Direct Admin را برام قرار بدید.
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفا تاپیک زیر را بررسی نمایید
کد:http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,24784.0.html
پیروز باشید
با سلام
من قسمت (نصب مامبو فارسی در دایرکت ادمین DirectAdmin) را مطالعه نمودم و در یکی از قسمت هاش مونده ام و نمی دانم که چه کار کنم(در صفحه باز شده فایل mambo_465_farsi.tar.gz را که از سایت مامبولرن دانلود کرده اید را انتخاب نموده و بر روی دکمه Uploads Files کلیک کرده تا آپلود شودلطفا در این مورد مرا راهنمایی نمایید.
باتشکر بسیار و آرزوی توفیق بسیار برای شما
در مورد هاست بایستی از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید ولی
در دایرکت ادمین زبانه سوم file manager هست در اونجا می تونید به ریشه جایی که می خواهید جوملا رو نصب کنید بروید مثلا همچین آدرسی
domains/YOURDOMAIN.COM/public_html/
و اونجا در پایین صفحه به دنبال این گزینه بگردید
upload files to current directory
دیگه بعد از این همه چیز مشخصه
با سلام
[quote author=sahama link=topic=24855.msg128267#msg128267 date=1267448691]
در مورد هاست بایستی از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید ولی
در دایرکت ادمین زبانه سوم file manager هست در اونجا می تونید به ریشه جایی که می خواهید جوملا رو نصب کنید بروید مثلا همچین آدرسی
domains/YOURDOMAIN.COM/public_html/
و اونجا در پایین صفحه به دنبال این گزینه بگردید
upload files to current directory
دیگه بعد از این همه چیز مشخصه
[/quote]
از شما متشکرم ولی منظور من این قسمت نیست.لطفا این بخش را نگاه کنید "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می خواهم بدانم که در این قسمت ما چه کاری را انجام می دهیم:"[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا در صورت امکان مطالب گفته شده را واضح تر بیان نمایید.
با تشکر
سلام
شما تا چه میرحله ای پیش رفتید؟
1- آیا شما نسخه جوملا را دانلود کرده اید؟
2-آیا فایل مورد نظر را آپلود کرده اید؟
3- مشکل شما unzip کردن فایل (Extract ) می باشد؟
[quote author=Depna link=topic=24855.msg128249#msg128249 date=1267436830]
با سلام
من قسمت (نصب مامبو فارسی در دایرکت ادمین DirectAdmin) را مطالعه نمودم و در یکی از قسمت هاش مونده ام و نمی دانم که چه کار کنم(در صفحه باز شده فایل mambo_465_farsi.tar.gz را که از سایت مامبولرن دانلود کرده اید را انتخاب نموده و بر روی دکمه Uploads Files کلیک کرده تا آپلود شودلطفا در این مورد مرا راهنمایی نمایید.
باتشکر بسیار و آرزوی توفیق بسیار برای شما
[/quote]
خوب شما بعد از آپلود فایل از سایت مامبولرن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت فایل منیجر سایت خود
قسمت آپلود فایل ، فایل مورد نظر خود را انتخاب میکنید و سپس آپلود کنید و ادامه مراحل.
پیروز باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)