سلام
من قالب ja rutile را نصب کردم ولی هم جوملا و هم قالب انگلیسی است اگه ممکنه توضیح کوچیک بدهید که چیکار کنم؟
(سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم)
ممنون

سلام
من قالب ja rutile را نصب کردم ولی هم جوملا و هم قالب انگلیسی است اگه ممکنه توضیح کوچیک بدهید که چیکار کنم؟
(سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم)
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای فارسی کردن جوملا، کافیست جوملای خودتون رو به آخرین نسخه ی جوملای فارسی ارتقا بدید.
قالب فوق نیز تجاری است و بحث در مورد اون خلاف قوانین انجمن است.
یا علی
من جوملا 1.5.7 همراه قالب ja rutile به این صورت که قالب پیش فرض باشد نصب کردم حال اگر برای اینکه جوملا را ارتقا بدهم باید فایل های جوملا 1.5.15 فارسی را با فایل 1.5.7 replace کنم درسته؟ با این کار ایا قالب من پاک نمی شه؟
سلام
در صورت ریپلیس کردن تمامی فایل ها قالب های شما که در پوشه تمپلت هم هستن پاک خواهند شد.
سلام
soheylsoft، شما این سوال رو در سه تاپیک پشت سر هم سوال کردید و هربار هم جواب قطعی گرفتید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای وقت دیگران احترام قائل باشید.
یا علی
اگر جواب گرفته بودم دیگه نمی پرسیدم؟
سلام
عرض کردم در همه ی ارسالها جواب شما داده شده، اما ظاهرا شما اصلا حتی پستی که خودتون ارسال کردید رو مطالعه نمیکنید.
لینکهایی که بنده گذاشتم رو دقیق مطالعه کنید:
[quote author=کبیری link=topic=24883.msg128423#msg128423 date=1267553270]
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد.
یا علی
[/quote]
[quote author=کبیری link=topic=24909.msg128502#msg128502 date=1267619908]
سلام
دوست محترم شما این سوال رو در تاپیک دیگری قبلا پرسیدید و جواب هم گرفتید. لطفا از ارسال تاپیک های تکراری خودداری کنید.
اگر از قالبهای پیشفرض استفاده نمیکنید، مشکلی ایجاد نمیشود.
یا علی
[/quote]
تاپیک قفل شد.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)