سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: معرفي كامپوننت ساخت بي نهايت زيرمجموعه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

معرفي كامپوننت ساخت بي نهايت زيرمجموعه

با سلام و کسب اجازه از اساتید خودم

شاید بسیاری از دوستان مثلِ من بدنبال این پچ بوده باشند ؛ اما خب همانطور که می دونید چندین پچ مختلف وجود داره اما هر کدوم یا با جوملا فارسی مشکلاتی دارند و یا نحوه نصب اونها پیچیده است.

من قصد دارم این Patch رو بهمراه آموزشش قرار بدم که هم کاربردی هست و هم نیاز به دانش خاصی در زمینه برنامه نویسی تحت وب نداره...

قدم اول: ابتدا فایل را دانلود کرده و نصب كنيد و از قسمت كامپوننت نصب كنيد.
    کد:
    http://www.jseblod.com/download-cck/components/180-joomla-subcategories-patches-august-31-2009.html

قدم دوم: تمامی محتویات این دو پوشه را به جوملای خود انتقال دهید و با فایلهای قبلی جایگزین کنید.

قدم سوم: پس از اتمام کار با ورود به قسمت "مدیریت مجموعه" و ایجاد یک مجموعه ی "جدید" می بینید که پنجره ی زیر اضافه شده است:

قدم چهارم: ابتدا نام زیرمجموعه ای که می خواهید بنویسید را بهمراه عنوان مستعارش ، در فیلد مربوطه وارد کنید. و سپس روی دکمه ی اعمال کلیک کنید.

همانطور که در عکس زیر مشاهده می نمایید در کادر Parent Category سایر مجموعه ها نمایان شده است. مجموعه ای را که می خواهید این مجموعه ی جدید ، زیرمجموعه اش باشد از لیست انتخاب کنید و سپس روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید.

منبع: clubfa.ir

** بخشهای نامرتبط حذف شد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)