-
ماژول آخرین مطالب سایت به صورت اسکرول؟
سلام دوستان ... ماژولی به صورت اسکرول همانند اسکرول لینک برای آخرین مطالب سایت وجود داره؟
یا اینکه یک ماژولی باشه که هر قسمتی از سایت را که بخواهیم بصورت اسکرول در بیاره... که یکیش آخرین مطلب سایت باشه؟
اگه هست لطفا لینک دانلود آن را قرار دهید...
با تشکر از همگی شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2006 11:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول آخرین مطالب سایت به صورت اسکرول؟
سلام
توی ماژول های سایت هست.
لینک آموزش و دانلود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من ازش کپی گرفتم و برای یک بخش دیگه استفاده کردم اما این خطا رو داد
Fatal error: Cannot redeclare getnewsflash() (previously declared in /home/dvdbaz/public_html/persian/modules/mod_newsflashscroller_pro.php:350) in /home/dvdbaz/public_html/persian/modules/mod_newsflashscroller_pro.php on line 383
-
-
سلام.
منم در مورد نمایش اسکرول ماژول نکات حرفه ای یه سوال دارم گفتم یه تاپیک جدید باز نکنم امیدوارم جوابم رو بدید.
می شه به جای یک مجموعه مطالب یک بخش رو اسکرول کرد ؟ یه بخشی که خودش شامل چند تا مجموعه هستش
-
-
منظورتون اینه که مجموعه های یک بخش به صورت اسکرول نشون داده بشن یه مطالب اونها؟
چون مطلب که داخل بخش قرار نمیگیره داخل مجموعه هست!
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اینجارم ببینی بد نیست 
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
بازم من ضایع کردم ؟
ببین مثلا بخش اخبار من شامل .مجموعه های اخبار فرهنگی و هنری و پزشکی و سیاسی و ... هست .
خب فقط می شه یه مجموعه رو انتخاب کرد پس بقیه مجموعه ها چی.اگه می شد کل مطالب چند مجموعه یک بخش نشون داده بشه خیلی خوب می شد .می شه؟
-
-
نه ضایع نکردی! باور کن اگه لینکی رو که گذاشتم یک دفعه با دقت بخونی و به عکسها هم توجه کنی متوجه میشی که این کار شدنی هست!
مخصوصا عکس آخر!
-
-
من نفهمیدم یعنی اون آموزش رو فهمیدم ولی نمی دنم چطور نیاز خودم رو درست کنم.
ببین من یه بخش دارم به نام اخبار که 3تا مجموعه داره من وقتی خبری رو می نویسم می ره توی مجموعه ها دیگه .می خوام آخرین پست هام حالا از هر کدوم از سه مجموعه که باشه بره و در صفحه اول اسکرول بشه .! حالا با این ماژول ممکنه این کار و کرد ؟
-
-
جواب منو کسی نمیده ؟ من از مدلش کپی گرفتم اما وقتی میخوام مدل کپی شده رو استفاده کنم ارور میده ...همونی که بالا نوشتم ..
-
-
[quote author=navid2 link=topic=2606.msg16966#msg16966 date=1162143596]
جواب منو کسی نمیده ؟ من از مدلش کپی گرفتم اما وقتی میخوام مدل کپی شده رو استفاده کنم ارور میده ...همونی که بالا نوشتم ..
[/quote]
شما فقط با ماژول کپی شده مورد داری یا در کل مشکل داری؟ اگه مشکلت فقط با کپی شده است یوزر و پسورد رو بفرست....
[quote author=سارا ح link=topic=2606.msg16882#msg16882 date=1162068836]
من نفهمیدم یعنی اون آموزش رو فهمیدم ولی نمی دنم چطور نیاز خودم رو درست کنم.
ببین من یه بخش دارم به نام اخبار که 3تا مجموعه داره من وقتی خبری رو می نویسم می ره توی مجموعه ها دیگه .می خوام آخرین پست هام حالا از هر کدوم از سه مجموعه که باشه بره و در صفحه اول اسکرول بشه .! حالا با این ماژول ممکنه این کار و کرد ؟
[/quote]
بله امکان داره. شما بخشها و مجموعه های مورد نظرت رو انتخاب کن. (عکس آخر آموزش) کمک خوبی میکنه.
اگر نتونستی یوزر + پسورد + شرح کامل رو بصورت خصوصی ارسال کن تا انجام بدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)